zaol.hu | 2020.05.28. 14:00
Szeptemberben tartják a keszthelyi pünkösdi futóünnepet
Tizenhárom éve a futók nagy örömére mindig pünkösdkor szervezték a Balaton egyik legnagyobb futóversenyét, a Keszthelyi Kilométereket.

– Ahogy a többi nagyszabású rendezvény, a KKM futó fiesta sem rendezhető meg a megszokott pünkösdi hétvégén, a rendezők hosszas egyeztetés után szeptemberre rakták a nemzetközi sporteseményt – nyilatkozta a Zalai Hírlapnak Bedő Beáta, az INTERSPORT Keszthelyi Kilométerek vezetője. – Nagyon bízunk abban, hogy a szeptember 26-27-re tervezett kétnapos sportesemény egy igazi Örömfutás lesz a futó közönségnek.

Az INTERSPORT Keszthelyi Kilométerek előtt lázas és elég sűrű hónapok állnak, ahogy eddig is, úgy idén is profi szervezésben, minőségi sportrendezvényben lehet része minden kedves nevezőnek, érdeklődőnek.

Fotó: KKM

Már most érdemes beírni a naptárba az ISKKM új dátumát, Keszthely és a rendezvény minden kedves sportolót, sportrajongót szeretettel vár erre az igazán különleges futó hétvégére. A már nevezett sportolókat a szervezők e-mailben értesítették az új időpontról, módosíthatják versenyszámukat, ahogy halaszthatják is a következő évre nevezésüket, illetve törölhetik ebben az esetben a befizetett díj visszafizetésre kerül.

2020. szeptember 26-27-i hétvégén a Keszthelyi Kilométerek futóversenyen profiknak és amatőröknek egyaránt kínálnak versenyszámokat: a 2,5 kilométertől a maratonig, egyéniben és váltóban és természetesen a kis és nagy gyermeknek a Zalai Hírlap Gyermek Futamok is megrendezésre kerülnek.

Nyitókép: KKM

Forrás: zaol.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva