2019.04.09. 04:07
Szerezze meg a GKI vizsgabizonyítványt, legyen tisztában a hatályos közlekedésügyi szabályokkal!
Hirdetés - A kamionsofőrökre manapság egyre égetőbb szükség van, szinte minden országban két kézzel kapnak utánuk, mert nagyon nehéz őket megtartani, hiszen rendkívül sok állásajánlat közül válogathatnak.

Amennyiben Ön is szállítmányozással foglalkozik, akkor jól tudja, hogy ötévente meg kell hosszabbítania GKI vizsga érvényességét, mégpedig a továbbképzés teljesítése által.

Erre több szempontból is szükség van. Egyrészt fontos, hogy minden tehergépkocsi vezető elsajátítsa a hatályos biztonsági szabályoknak megfelelő ésszerű vezetési technikákat, és helyesen tudja alkalmazni a különféle közlekedéstörvényi előírásokat. Amennyiben Ön még nem rendelkezik GKI vizsgával, akkor az alapképzésre kell jelentkeznie, amelynek a feltételei, hogy az Európai Gazdasági Térség állampolgára legyen, és Magyarországon lakjon. Egyéb esetekben munkavállalási jogosultság szükséges.

A GKI vizsga továbbképzése csak akkor válik elérhetővé, ha már abszolválta az alapvizsgát. A korábban taglalt tudásbázis mellett egészségügyi, közúti közlekedési és környezeti biztonsági, szervizelési valamint logisztikai oktatóanyaggal egyaránt gazdagodhat, ezáltal pedig már minden, a munkája során felmerülő, kihívásnak eleget tud tenni. A GKI vizsga letételével Ön bizonyítja, hogy képes betölteni a nagy felelősséggel járó munkakört, és szakszerűen meg tudja oldani a problémákat, amelyekkel a közlekedésben szembesülni lehet.

A Transzport Studium egyéb képzéseket is ajánl a GKI vizsgabizonyítvánnyal rendelkezőknek. Fizessen be az ADR tanfolyamra is, amellyel további előnyöket szerezhet a többi sofőrrel szemben a munkaerőpiacon, hiszen attól kezdve Ön szinte akármilyen veszélyes anyagokból álló rakományt is szállíthat! A kurzus tartalmi összeállítását a sokéves szakmai múlttal bíró oktatócsoport végzi el. A tantárgyak meghallgatását teszt formájú írásbeli vizsga követi, amelynek a sikeressége esetén Ön kézhez kaphatja a hatósági tanúsítványt. Akkor sem tétovázzon sokáig a jelentkezéssel, ha az ország egy távolabbi szegletéből érkezne a budapesti oktatóközpontba, mert az intézménnyel kapcsolatban álló szálláspartnerek kedvező árfekvésben szolgálnak éjszakázási lehetőséggel!

Az iskola által kiírt összes képzésre egyaránt vonatkozik az árgarancia, vagyis, ha Ön valahol hasonló feltételekkel olcsóbban talál rá egy GKI vizsga ajánlatra, akkor a cég vállalja a legalacsonyabb áron történő szolgáltatásnyújtást, valamint további engedményeket is kap. A GKI vizsga megszerzése után Ön bőséges információtömeggel megújított szakmai tudással felvértezve térhet vissza a munka világába. Ha minőségi előadásokon és gyakorlati órákon szeretne részt venni, és ezáltal értékes ismeretekhez jutni, akkor adja le jelentkezését mihamarabb online, vagy személyesen az oktatócentrum címén!

 

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva