2020.02.19. 19:00
Te is jössz a Boat Show-ra?
Nem balatoni program, de ha szívesen hajózol a nagy tavon, akkor neked is itt a helyed! Hamarosan nyit a Budapest Boat Show, és minden jel szerint ez lesz az elmúlt évek legnagyobb hajózási kiállítása. Február 27. és március 1. között 80 kiállító mutatkozik be, a tavalyinál ezer négyzetméterrel több területen. A kiállítók összesen 36 márkát, köztük több először bemutatkozót mutatnak be a látogatóknak, akik mintegy 130 vitorlás-, motoros és elektromos hajót ismerhetnek meg és járhatnak be.

Az idei kiállítás díszvendége a Velencei-tó, a régió képviselői izgalmas programokkal készülnek, a látogatóknak pedig lehetőségük nyílik megismerni tó élővilágát és turisztikai látványosságait, de ergométer és filmvetítés is várja őket.

A programokat tekintve idén sem fogsz csalódni, ha eljössz, hiszen a kiállítás színpadán négy napon keresztül, folyamatosan lesznek előadások. Az olimpiai felkészüléstől kezdve a Kékszalag esélylatolgatón át egészen a Raffica négy tó győzelméig számos témát érintenek a résztvevők. Ahogy a rutinosabb látogatók már megszokhatták, kialakításra kerül a Programsziget is, ahol vitorlásszimulátor várja az érdeklődőket, de ismét élőben lesz követhető az amatőr hajóépítők munkája is, akik a kiállítás alatt készülő hajót a Bemutató Medencében ki is próbálják az utolsó napon.

Nem ez lesz az egyetlen hajó, ami vízre kerül, minden nap sor kerül hajótesztelésre, de visszatérnek a SUP jógás hölgyek is, sőt, vízimentő bemutatóra is számíthatnak az érdeklődők.

A Budapest Boat Show a tavalyi sikernek köszönhetően ismét az Utazás kiállítással várja a látogatókat, így a hajókiállítás mellett a szomszédos A pavilont elfoglaló számtalan program is bejárható lesz a belépőjeggyel.

Az online jegyvásárlás már zajlik, ez elérhető a kiállítás megújult weboldalán (www.boatshow.hu) a részletes programokkal együtt. A Budapest Boat Show stratégiai partnere a Magyar Vitorlás Szövetség és a Balaton Boat Show, szakmai védnöke a Hajóipari Vállalkozók Egylete és autós partnere az Audi.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva