Szűr Annamária | 2021.08.04. 11:00
Te is láttad a tegnapi filmforgatást?
Szabadisóstón, a vasútállomás melletti szabadstrandon nem kis feltűnést keltett kedden, amikor leparkolt néhány kisbusz, majd profi kamerákkal, mikrofonnal szálltak ki belőlük. A napozók közül sokan figyelni kezdték, mi történik itt. Felvetült a klipforgatás, az imázsfilmkészítés is az emberek között, aztán kiderült, mi is készül: a Doktor Balaton második évadának egyik jelenetét veszik fel itt.

A TV2 napi sorozatának egy apró részét vették itt fel, mindössze annyi történt, hogy az egyik szereplő a fekete Mercedesével többször elhajtott a stáb előtt, háttérben a szabadstranddal és a Balatonnal. Mint azt fél füllel hallottuk, a forgatás máshol folytatódott az autóval, így az is elképzelhető hogy egyéb, közeli helyszín is felbukkan hamarosan a tévéképernyőn.

A balatonmeggyesiek kalandjait egyébként július 5. óta követhetjük ismét nyomon, hiszen akkor rajtolt a második évad. Ahogy a TV2 fogalmaz, a napi sorozat bőven tartogat meglepetéseket legyen szó a csodavízről vagy épp a faluban szövődő szerelmi szálak alakulásáról.

Az alaptörténet szerint egyébként Balatonmeggyes nyugodt élete fenekestől felfordult, amikor Dr. Balla-Tóth András a kis faluba érkezett. Ám nem csak a sármos doktor, hanem a helyi vállalkozó, Leó által talált csodavíz körüli ügyletek is izgalmakat hoztak a korábban nyugodt településre.

– A Doktor Balaton első perctől kezdve érdekes munkának ígérkezett, és az is, tanultam türelmet, pontosságot, amik mind hasznomra válnak. Doktor Balaton karaktere azzal fogott meg igazán, ahogy cipeli a maga puttonyát. Érdekes megmutatni, hogyan birkózik meg azzal, ami neki jutott. Jó azt láttatni, hogy a doki őszinte, egyenes. Tudja, hogy nem hibátlan, de egy megoldásra törekvő ember. A történetnek hála pedig jócskán volt mit megoldania eddig is, de ez nem változik a folytatásban sem, sőt! Legyen szó Doktor Balaton magánéletéről, a családi titkokról vagy épp a hivatásáról – mondta el Mészáros András, a sorozat címszereplője korábban.

Fotó: TV2

Az új epizódokból kiderül, mi lesz a súlyos szívproblémákkal küzdő Laci bácsival, sikeres lesz-e Elemér polgármester-buktató akciója és hogy mi köze ehhez Doktor Balatonnak. De a nézők azt is megtudhatják, valójában ki András édesapja, vagy hogy miként alakulnak a faluban szövődő szerelmi szálak: Zsóka és Leó románca, Bea és Hajós kapcsolata, vagy hogy András végül Anna oldalán megtalálja-e a boldogságot.

Gula Péter és Mészáros András a Doktor Balaton forgatásán
Fotó: TV2

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva