likeBalaton.hu | 2020.08.30. 20:00
Turisztikai kampány indul - Különleges térképen a Balaton csodái
Turisztikai kampány indult a Balaton kulturális és gasztronómiai értékeinek népszerűsítésére. Ennek részeként egy különleges Balaton térképet is közzétettek.

Turisztikai kampány indult a Balaton kulturális és gasztronómiai értékeinek népszerűsítésére. Könnyid László, a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) vezérigazgató-helyettese az M1 csatornának nyilatkozott erről. Hozzátette: szeretnék megmutatni a belföldi vendégeknek, hogy a turisztikai szezon nem ér véget azzal, hogy nem fürödhetünk a vízben, és a vízi élményekről le kell mondani, hiszen a Balaton lassan egész éves desztinációvá nőtte ki magát. Ennek a kampánynak a részeként egy különleges Balaton térképet is közzétettek, amelyen feltüntették a térség kulturális és gasztronómiai érdekességeit, aktív kikapcsolódási és családi program lehetőségeit.

Az MTÜ adatai szerint ősszel sem lassít a Balaton. A szeptemberi belföldi vendégszám nagyon kedvezően alakul, úgy tűnik akik nyáron nem jutottak le a tóhoz, őszi pihenést terveznek. A tavalyi belföldi foglalások számának fele már megvalósult. A belföldi vendégszám szempontjából nemcsak a Balatonnál, hanem Debrecen és a Mátra-Bükk térségében is erős ősz várható.

Nyitókép: Böröczky Búlcsú

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva