2019.11.15. 11:32
Utazás előtt érdemes kipróbálni ezt az utasbiztosítás kalkulátort
Hirdetés - Könnyebb úgy dönteni, ha egy helyen nézheti meg az összes lehetőséget.

Az alkusz cég weboldalán lévő utasbiztosítás kalkulátor segítségével nagyon gyorsan el lehet dönteni, hogy melyik utasbiztosítás számunkra a legmegfelelőbb. A nyaralások során számtalan előre ki nem számítható esemény következhet be. Ugyan a gépjárművek többsége biztosítva van, de a benne utazó utasokra is szükséges a biztosítás megkötése, ha nem szeretnénk kellemetlen helyzetbe kerülni. Bármikor bármilyen baleset megtörténhet az utakon. Amennyiben nem rendelkezünk utasbiztosítással, úgy a szállítást, a kórházi ellátást és minden egyebet nekünk kell majd finanszírozni. A nagy kérdés az, hogy lesz-e majd fedezet egy ekkora kiadásra. Ha még az adott ország nyelvét sem beszélik a nyaralni indulók akkor még nagyobb lehet a baj.

Egy jó utasbiztosítással tényleg nyugodtan lehet útnak indulni és nem kell tartani semmitől. Így megóvhatjuk magunkat és családtagjainkat is a kellemetlenségektől. A biztosításoknak köszönhetően egy non-stop hívható telefonszám is a biztosítottak rendelkezésére áll, ahol a nap 24 órájában segítséget nyújtanak az ügyintéző kollégák. Itt a tolmácsot, a beteg vagy betegek kórházba szállítását is el lehet intézni. A külföldi utasbiztosítások nagyon sok mindent tartalmaznak ezekkel jó is tisztában lenni.

Egy külföldi utasbiztosítás tartalmazhatja az asszisztencia szolgáltatást, amely a nap 24 órájában hívható telefonszámmal segíti a bajba jutottakat. Itt minden problémánkra választ fogunk kapni. Tartalmazhat élet-, baleset és betegségbiztosítást, amely szinte bármiről is legyen szó fedezetet fog rá nyújtani. természetesen lehet kérni poggyászbiztosítást is, így, ha a csomagunk elveszik vagy esetleg ellopják, akkor a kárunkat meg fogja téríteni a biztosító. A biztosítások zöme tartalmazza ezt az opciót, egyedül a tárgyankénti vagy a csomag limit szokott változni. Tartalmazhatnak felelősségbiztosítást, így, ha idevágó a problémánk akkor sem kell megrémülnünk. Az utasbiztosítás kalkulátor segítségével pofonegyszerű lesz kiválasztani a megfelelő biztosítást, amelyet pár perc alatt online meg is lehet kötni.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva