2019.07.22. 06:44
Vascsővel verte agyon a szállásadó a nyaralók kiskutyáját
Egy kutyabarátként hirdetett szálláshelyen, egy napernyő vascsövével ütötte meg a házigazda egy nyaraló vendég kis yorkiját úgy, hogy az elpusztult.

Családtagként szerették a kedvencüket, ezért kerestek kutyabarát szállást mielőtt nyaralni indultak, nem gondolták, hogy rémálom lesz a balatoni pihenésből – panaszolta el a részleteket a kutyabarathelyek.hu oldal vezetője a TV2 Tényeknek.

– Olyan kedves kiskutya volt. Soha nem bántott senkit, nem csipkelődött, nem ugatta az embereket. Az idegenekkel tartózkodó és inkább félős volt. Így aztán tényleg nem zavart senkit – hangzott el a kutyus gazdájának beszámolója a hírműsorban, aki azóta sem tudta túltenni magát azon, ami történt.

Mint kiderült, kedden reggel lettek figyelmesek a hangos, durva fenyegetőzésre: az udvaron lévő kutyával kiabált az illető, hogy az “eltakarodjon” – és felrúgással fenyegette.

Szerdán ismét megismétlődött jelenet, a tulajdonos aznap is ott volt a szomszédos apartmanoknál, ismét kiabált a kutyával. A családfő kiment, hogy megbeszélje vele, tulajdonképpen mi a gond, mire a tulajdonos a fenyegetőzés közepette elmondta, fél, hogy a kutya meg fogja harapni, így a gazdik – jobb a békesség alapon – be is vitték a házba a kutyust. Mikor aztán indultak volna sétálni a kiskutyával, a családfő úgy döntött, tisztázza a problémát a tulajdonossal, így ölében a kutyussal elindult békülni.

A tulajdonos nem így gondolta:fenyegetőzni kezdett, immár nem csak a kutyát, de a gazdákat is szidni kezdte. A szóváltás közben felkapott egy vascsövet és nekiesett a gazdinak, aki nem tett semmilyen fenyegető lépést, nem adott semmi erre utaló jelet, ahogy a kutyus sem.

Nézd meg itt a TV2 megrázó beszámolóját a történtekről!

A Siófoki Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy 58 éves helyi férfi ellen. Az eljárás során azt is vizsgálják történt-e állatkínzás.

Fotók: illusztráció/ Pixabay

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva