likeBalaton.hu | 2020.06.07. 10:00
Világklasszis olimpikon is indul a Balatonfüredi Yacht Club Kupán
Egy-két hete vízen is tudok készülni a Balatonon. Nagyon hiányzik a versenyzés – számolt be érzéseiről az MVM SE világklasszis versenyzője, Érdi Mária.

Júniusban már ismét indul versenyen Érdi Mária. A tokiói olimpiára készülő magyar tehetség a tervek szerint a Balatonfüredi Yacht Club Kupán ül hajóba.

A tervek szerint júniusban két hazai versenyen is elindul Érdi Mária. A Balatonfüredi Yacht Club Kupa után az MVM laser flottabajnokságon láthatják a nézők.

– A koronavírus-járvány miatti korlátozásokat maximálisan betartva, folyamatosan tudtam edzeni. Klubom, az MVM SE jóvoltából egy-két hete vízen is tudok készülni a Balatonon. Nagyon hiányzik a versenyzés – számolt be érzéseiről az MVM SE világklasszis versenyzője.

A női laser radial hajóosztályosok márciusban (ez a legfrissebb) kiadott világranglistáján Érdi Mária az előkelő 17. helyet foglalja el a közel 500 fős rangsorban.

Oldalunkon többször beszánoltunk Érdi Máriáról: itt és itt olvashatsz róla, itt egy interjút találsz, legutóbb pedig arról, hogy Tihanyban töltötte a karantént.

Fotó: Érdi Mária hivatalos

Nyitókép: Érdi Mária hivatalos

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva