likeBalaton.hu | 2020.08.22. 09:00
Zamárdiban felépült a Balaton szíve
Egy 10 méter magas piros szív, tihanyi panorámával a háttérben - ezt, az idei felemás nyári szezon jelképének szánja Zamárdiban, a MOL Nagyon Balaton csapata.

– 2020-ban szinte az összes balatoni fesztivál elmaradt vagy csökkentett üzemmódban valósult meg. Ezzel a mindenki által ismert jelképpel mindazoknak üzenünk, akik velünk együtt rengeteget dolgoztak az idei fesztiválok előkészületein. Azt kívánjuk nekik, hogy 2021-ben újra együtt fesztiválozhassunk a Balatonon – mondta el Fülöp Zoltán, a MOL Nagyon Balaton programsorozatot szervező VOLT Produkció vezetője.

A MOL Nagyon Balaton közel 30 balatoni eseményéből idén nem bulizhattunk a VeszprémFesten, a Balaton Soundon, a B my Laken. Nem lehettünk ott a KeszthelyFesten vagy az Evernessen. A tervezetthez képest máskor, más méretben valósulhat meg a Művészetek Völgyét pótló Völgyhétvége-sorozat, a Paloznaki Jazz Piknik helyetti Paloznaki Jazz Napok, a májusról októberre csúszó NN Ultrabalaton – írta Lobenwein Norbert, a MOL Nagyon Balaton alapítója közleményükben.

– Az összes partnerünket, a balatoni események szervezőit és azok közönségét várjuk most Zamárdiba egy fotóra, a Balaton Szívével a háttérben – mondta Lobenwein Norbert.

A Balaton Szíve vasárnapig vár mindenkit Zamárdiban, ahol ezekben a napokban a STRAND és a B my Lake fesztiválok helyett a SzabadSTRAND “minifesztivál” zajlik. A házigazdák szeretnék, ha minél több fotó készülne a Balaton Szívénél #molnagyonbalaton hashtaggel.

Erről a szívről van szó, itt megnézheted hogyan készült el:

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva