sonline.hu / Gyeszát Zsolt | 2020.08.24. 17:00
Bikinis szépségkirálynőt választottak Balatonbogláron
Ma már a legtöbben a munkahelyükön vannak azok közül a hölgyek körül is, akik néhány nappal ezelőtt még a balatonboglári bikinis szépségversenyen vettek részt. Mutatjuk a legszebbeket és a legdögösebb fotókat.

Szombat délután azonban kisebb tömeg gyűlt össze a Platán strandon, ahol bikinis szépségkirálynőt választottak.

Először adott otthont a népszerű balatoni város a Miss Bikini szépségversenynek. A program a 44. Boglári Szüreti Fesztivál kísérőrendezvénye lett volna, de a koronavírus kapcsán kialakult helyzet miatt az idén a fesztivált nem tartották meg – tudta meg a sonline.hu Dóra Zoltántól, aki a fesztivált szervezte volna, illetve többek mellett a szépségverseny zsűrijében is helyet foglalt.

Mint megtudtuk, összesen huszonhat jelentkező volt, akik között nem csak a korona talált gazdára, de öt kategóriában különdíjakat is kiosztottak.

A legszebb arc, a legszebb hát, a legszebb dekoltázs, a legszebb láb és a legszebb fenék kategóriájában is díjazták a lányokat.

A zsűri döntése alapján Baki Bettina lett a szépségkirálynő második udvarhölgye, azaz a verseny harmadik helyezettje. Az első udvarhölgy, így a megmérettetés második helyezettjének járó díjat Redl Zita érdemelte ki. A korona pedig Sirkó Patricia Alexa fejére kerülhetett fel, aki ezen kívül a legszebb arc kategóriáját is megnyerte. A koronával kivívta magának azt a jogot, hogy részt vegyen egy bikinis világszépségversenyen a világ bármelyik kontinensén.

Nézd meg a legszebbeket:

 

 

– Korábban már több szépségkirálynő-választáson és fitnesz versenyen is részt vettem – mondta el lapunk kérdésére a budapesti Sirkó Patricia Alexa. – A karantén alatt nem volt fitnesz verseny, ezért kerestem valami kihívást a nyárra – tette hozzá. A szépségkirálynő lapunknak azt is elmondta: jó érzéssel tölti el a mostani győzelem. Nemzetközi tanulmányokra jár, diplomatának készül, emellett pedig van egy ruhás vállalkozása is. Kis kora óta érdekli a szépségipar.

Ellátogatott a versenyre Mészáros Miklós, Balatonboglár polgármestere is, aki a díjak átadásában is segédkezett.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva