likeBalaton.hu | 2024.07.20. 08:00
Gulácsi Péter, a válogatott kapusa a Balatonnál nyaral
Gulácsi Péter, a magyar labdarúgó válogatott kapusa a Balatonnál tölt néhány napot pihenésképpen az Európa-bajnokság után. Gondolta, a nyaralóban kialakít egy konditermet, de Balatonbogláron sokkal jobbat talált.

A Nemzeti Kézilabda Akadémia (NEKA) diagnosztikai központjában végez erősítő gyakorlatokat Gulácsi Péter, az RB Leipzig labdarúgócsapatának válogatott kapusa.

A NEKA csütörtökön a közösségi oldalán számolt be róla, hogy Gulácsi a Balatonnál tölt néhány napot pihenésképpen az Európa-bajnokság után. Klubcsapatánál hétfőn kezdődik a felkészülés, de a kapus addig sem csak pihen.

A NEKA konditermében tűnt fel Gulácsi Péter

– A klubtól minimális programot kaptunk, de én már tudom, mire van szükségem. Gondolkoztam azon, hogy a nyaralóban kialakítok egy konditermet, de itt az akadémián minden feltétel adott, így nagyszerűen megoldhatók az edzések – mondta Gulácsi.

Gulácsi nemzetközi klasszis kapus lett

A Kicker félévente rangsorolja a Bundesliga legjobb játékosait, különböző kategóriákra bontva. A nyári számvetést a kapusokkal kezdte a neves lap, és a listáján rögtön magyar érdekeltség is van.
Gulácsi Pétert ugyanis a Bundesliga harmadik legjobb kapusának nevezték meg, így ő is bekerült a nemzetközi klasszis kategóriába, ahol csak Gregor Kobel (Dortmund) és Lukas Hradecky (Leverkusen) előzte meg, míg Manuel Neuer (Bayern München) mögötte végzett.

Nyitókép: Facebook/Nemzeti Kézilabda Akadémia

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva