Harsányi Miklós / sonline.hu | 2020.04.09. 14:00
Hatalmas fogás: huszonöt kilós pontyot fogtak Bogláron
Varga Márió kedden egy 25,2 kilós pikkelyes pontyot fogott a Balatonon. A 40 éves férfi a mólónál bojlizott, s fotó és videó is megörökítette a nem mindennapos kalandot.

– Életem legnagyobb halát fogtam, nagyon örülök, hogy ilyen jól sikerült a horgászat – mondta a sonline.hu munkatársának Varga Márió. – Az egyik barátommal négy napja kezdtük az etetést, s kedden hajnali fél négy körül volt a kapás. Folyamatosan, szép lassan húzott befelé a hal, a fárasztás nagyjából 20 percig tartott. Meglehetősen kimerítő, nehéz volt, figyelni kellett végig.

A boglári horgász bojlizott, rák-máj ízesítésű bojlit valamint 25-ös zsinórt használt. A szákolásnál barátja, Csávics Csaba segített, s a szokásos videó és fotók elkészítése után a halat visszaengedték a tóba. Varga Márió hihetetlenül szerencsésnek érzi magát, mivel 2019-ben szintén Balatonbogláron egy 18 kilós pontyot akasztott. S a kedd hajnali siker után eldőlt: a következő néhány napban tovább folytatják a horgászatot. Ugyanis most kezd beérni az etetés, s ki tudja, lehet, hogy ismét siker koronázza a kitartásukat.

Olvass további horgász híreket itt! Kattints!

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva