HOT! magazin | 2021.03.07. 08:00
Rendőrök vitték haza a Balaton-partról Nyírő Bea színésznőt
Amióta az eszét tudja, mindig is a színészi pályára készült a Doktor Balaton Ágikáját alakító művésznő. Ám az önfejűsége és a harsány stílusa okozott némi kellemetlenséget számára az évek alatt.

Tüneményes teremtés, ám a bájos külső mögött annak idején egy rafinált tinédzser rejtőzött. A színésznő ritkán beszél a magánéletéről, de most beavatta a hot! olvasóit a családi élete részleteibe.

– Anyu és én teljesen különböző karakterek vagyunk, semmiben sem hasonlítunk . Míg én a színpadon bontogattam a szárnyaimat, anyu harminc évig egy butikot vezetett. Igazi nyugodt természet, ellenben én még ma is egy hebrencs kislány vagyok. A húgom is anyu temperamentumát örökölte, így vele is szinte csak felnőttkorunkban találtuk meg a közös hangot. Amióta Budapestre költözött, nagyon egymásra találtunk. Anyu is gyakran feljön a Balatonról, így hárman elválaszthatatlanok lettünk – mondta Nyírő Bea.

Fotó: TV2 archív

Mivel a színésznő tizenkét évvel idősebb a testvérénél, gyerekkorukban nem igazán játszottak együtt.

– Balatonboglári lányként 14 évesen az Alföldre költöztem, ugyanis Szentesre jártam a Horváth Mihály Gimnázium irodalmi–drámai osztályába, így a húgommal is ritkán találkoztunk. Ha nyaranta haza is mentem, akkor én már a nagylányok életét éltem, és a haverokkal bandáztam. Hatalmas áldozat volt ez a szüleim részéről, hálás vagyok nekik, hogy mindenben támogatták a színészi álmaimat. Persze nem hagytak teljesen magamra: anya barátnője, Saci néni vigyázott rám, miután kirúgtak a kollégiumból. Igazi renitens ti­ni­lány voltam, egyszer a rendőrök vittek haza a Balaton partjáról, mert illegálisan kempingeztünk. A szüleim féltettek ugyan, de legtöbbször inkább tőlem féltek az emberek. Aztán persze megszelídültem.

Tudj meg mindent a Doktor Balaton című sorozatról itt.

 

Fotó: TV2 archív

Még több sztárinterjút olvasnál? Itt keresgélj!

Forrás: HOT! magazin

Nyitókép: TV2

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva