borsonline.hu | 2021.05.27. 08:00
Megöllek! – üvöltötte Balatonfenyvesen a szír férfi, majd nekiesett a rendőröknek és a katonáknak
A férfi orvosi segítséget kért, de ahogy levették róla a bilincset, azonnal a rendőröknek és a katonáknak esett. Egyiküknek még az orrát is betörte.

Miután nem tudta magát igazolni, a hatóság emberei bekísértek a helyi rendőrkapitányságra egy magyarul nem beszélő férfit Balatonfenyvesen.

Az illető akkor azt állította magáról, hogy szír állampolgár és 26 éves, de igazolni ezt továbbra sem tudta, viszont rosszullét miatt orvosi segítséget kért. Mikor azonban az orvos megérkezett, a bilincseit pedig a vizsgálat idejére levették, a férfi valóságos ámokfutásba kezdett: azonnal rátámadt a rendőrökre, ütötte-rúgta és karmolta a zsarukat és a segítségükre hívott katonát, ahol csak érte, majd megpróbálta az egyik rendőr és a katona fegyverét elvenni, miközben angolul azt ordította:

MEGÖLLEK TITEKET!

Végül sikerült leszerelni a tomboló külföldit, akit azért, hogy ne tudjon elrejtőzni, letartóztattak. A támadásban a három rendőr könnyebben sérült, ellenben a katona nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szerzett, miután eltört az orra.

Forrás: borsonline.hu
Nyitókép: illusztráció / shutterstock

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva