viharjelzés: nincs
DNY
5 km/h
Balatonfenyvesi Kertmozi műsora
Helyszín Balatonfenyves, Kölcsey Ferenc utca 13
Időpont
Animációs filmek, vígjátékok - rengeteg jó film a Balatonfenyvesi Kertmozi műsorán júliusban és augusztusban.

2019. 07.18. Csütörtök
Zöld könyv – Útmutató az élethez
amerikai dráma, 130 perc, 2018.

Tony Lip, az egyszerű, ugyanakkor jó lelkű fickó egy napon egy afroamerikai zongorista, Don Shirley sofőrje lesz, aki Amerika déli államaiba indul turnézni, oda, ahol a helyiek nem látják szívesen azokat, akiknek más a bőrszíne. Don kifinomult stílusa szöges ellentéte az egykori kidobó ember nyers modorának, ám az út során rájönnek, hogy nem is annyira különbözőek.

2019. 07.22. Hétfő
Kókusz Kokó, a kis sárkány – Irány a dzsungel!
német animációs kalandfilm, vígjáték, 2018.

Készüljetek fel a valaha volt legtüzesebb vakációra!
Kókusz Kokó családjával és legjobb barátjával, Oszkárral indul életük legnagyobb kalandjára, egyenesen a dzsungel mélyére. A nyaralás nem indul jól, mert útjukat állja néhány jól megtermett goromba vízi sárkány, így hajójuknak új útvonalat kell keresni.

2019. 07.23. Kedd
Szavak nélkül
francia vígjáték, dráma, 100 perc, 2018.

Alain sikeres üzletember, ennek köszönhetően élete kész rohanás, munkája minden idejét kitölti és szinte egy perce sem marad magára illetve családjára. Egy napon aztán minden megváltozik mikor egy szélütés következtében sérül a beszédközpontja. A kórházi kezelés során megismerkedik Jeanne-nal, egy fiatal terapeutával, aki a beszéd mellett igyekszik a férfit megtanítani egy másik nagyon fontos dologra is: a türelemre.

2019. 07.25. Csütörtök
Szabadúszók
francia vígjáték, 122 perc, 2018.

Bertrand a negyvenes éveihez közeledve úgy érzi, nem találja helyét a világban. Már közel két éve nem talál munkát, gyerekei pedig a világ legnagyobb lúzerének tartják és hát nem is nagyon tudna velük vitatkozni ezen. Bár felesége végtelenül türelmes vele, a férfi úgy érzi, teljesen kicsúszott a lába alól a talaj. Egy nap megpillant egy hirdetést, amelyben amatőr szinkronúszó csapatba keresnek tehetséges jelölteket. Úgy dönt, belevág, és ez a döntés örökre megváltoztatja az életét.

Megosztom

Hozzászólások

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva