likeBalaton.hu | 2024.08.04. 06:00
Megtépázta a szélvihar a földvári BalatONkoncertet
A szervezők éjszaka elhárították a károkat.

Nyár eleje óta hangos a sajtó a BalatONkoncert turnéról, amely egy öt hétvégén át tartó, a közönség számára ingyenes koncertsorozat, utazó minifesztivál. A hétvégén a balatonföldvári Nyugati strandra érkezett a három napos fesztivál. Az első este az Anna and the Barbies lépett fel nagy tömeg előtt.

Fotó: BalatONkoncert

A koncertek után azonban éjszaka jött a fekete leves, sajnos a hatalmas szélvihar felborította – és felkapta a sátrakat, felborogatta a hűtőket, szétszórta a felszerelés egy részét. A színpadtól a fellépők backstage-területéig mindenben keletkezett kisebb-nagyobb kár, csak a rendezvénysorozathoz nemrégiben csatlakozott füstmentes.hu információs standja úszta meg sértetlenül az éjszakát.

Fotó: BalatONkoncert

Lénárt Attila főszervező elmondta, az éjszaka sikerült a rendezvény helyszínének kármentése, hajnalra minden pavilont, sátrat rendbe tudtak tenni, így gondtalanul folytatódhat a program. Szombaton 17:30-tól a The Criples, 19:00-tól az angol turnéra készülő Dirty Slippers lépett színpadra, az este a Sugarloaf bulijával zárult. Vasárnap – a földvári helyszín utolsó napján – a Konyha melegít be a Soulwave zárókoncertje előtt a balatonföldvári Nyugati strandon rendezett ingyenes minifesztiválon.

Fotó: BalatONkoncert

A Balatonra tömegközlekedéssel is eljuthatsz! Nézd meg menetrendi keresőnket!

Tervezd meg az utazást!



:


Forrás: Balatonkoncert
Nyitókép: Balatonkoncert

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva