Segítség, megnősültem! Pindroch Csaba Balatonföldváron
Helyszín Balatonföldvár, Kőröshegyi út 1
Időpont
Intenzív színházi élményt és garantált szórakozást ígér Pindroch Csaba új önálló estje, a „Segítség, megnősültem!” című egyszemélyes vígjáték Balatonföldváron, a Bajor Gizi Közösségi Házban, a Kultkikötő programsorozatában.

A budapesti Thália Színházban tartott bemutatója óta számos teltházas előadás következett a Tháliában és vidéken.
A Sebestyén Elemér azonos című regénye alapján írt kortárs komédiát Pindroch Csaba társ-dramaturgként, producerként és az előadás egyedüli szereplőjeként jegyzi, a darab rendezője Radnai Márk.

A hagyományos bohózat és a modern stand-up comedy stílusjegyeit egyaránt felvonultató előadás sajátos görbe tükröt tart az esküvő előtti és utáni hétköznapok legkülönbözőbb komikus vagy éppen keserű pillanatainak. Mindannyiunk számára ismerős helyzeteket láthatunk, felszabadult nevetéssel ismerhetünk magunkra Pindroch Csaba sokoldalú és őszinte játékát nézve, aki a házasság témájában jártas és végtelenül szerethető színészként bravúrosan tálalja ezt a nem mindennapi színházi fogást. A zabolátlan humor és irónia ellenére azonban ez az anekdota-szerű történetekből álló férfimonológ nem más, mint tisztelgés a nők, a szerelem és a házasság előtt.

„Bár tele van csípős megjegyzésekkel és humoros szituációkkal, mégis olyan ez a darab, mint egy szerelmi vallomás. Üzenet tőlem személyesen a feleségemnek, továbbá minden férfitól valamennyi nőnek, köszönetképpen azért a fontos, hihetetlenül boldogító, de olykor végtelenül bosszantó és így rengeteg humorforrást adó csodálatos emberi kapcsolatért, amit úgy hívunk, hogy házasság” – mondja Pindroch Csaba.

Jegyár: elővételben 2.500 Ft, az előadás napján 3.000 Ft

Nézd meg az anyját, vedd el a lányát! – Segítség, megnősültem!

A hagyományos bohózat és a modern stand-up comedy stílusjegyeit egyaránt felvonultató előadás sajátos görbe tükröt tart az esküvő előtti és utáni hétköznapok legkülönbözőbb komikus vagy éppen keserű pillanatainak. Július 20-án csütörtökön Segítség, megnősültem! Pindroch Csaba egyszemélyes előadása Balatonfenyvesen a Kultkikötőben!Online jegyvásárlás kezelési költség nélkül: https://goo.gl/AQRexcTovábbi információ az előadásról: https://goo.gl/fCwhdYAz előadás a Szerencsejáték Zrt. támogatásával valósul meg. Videó: Segítség, megnősültem

Közzétette: Kultkikötő – 2017. július 18., kedd

Nyitókép: Pexels

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva