Balatonfüred régen és most – fotókiállítás
Helyszín Balatonfüred, Szent István tér 1
Időpont 2024. szept. 26. 10:00 - nov. 27. 15:00

A Balatonfüred régen és most című fotókiállításon a város csodaszép épületeit, lenyűgöző utcáit és pompás építészetét lehet megcsodálni a füredi Művészklub képviselőinek köszönhetően. A Művészklub és a Balatonfüred Kulturális Nonprofit Kft. által szervezett tárlatot Fabacsovics Zoltán Veszprém vármegyei főépítész nyitotta meg a polgármesteri hivatal folyosógalériájában.

– Rohanó világunkban fontos lenne néha megállni, összevetni, hol is tartunk, honnan hová jutottunk. Ez a most megnyíló fotókiállítás is remek alkalmat ad arra, hogy városunk fejlődését, a változást megmutassa, bemutassa. A jelen bemutatása mellett a múlt felidézésére remek lehetőség, előcsalja a kép szemlélőjének emlékeit, korábbi élményeit. Az építészetben, a városépítészetben ne csak a pillanatot, hanem mindig a folyamatot nézzük, keressük – fogalmazott Fabacsovics Zoltán főépítész.

Fotó: veol.hu//Kovács Erika

A kiállításra Fritz Béla, Gazsi József, Gaál Antal, Kővári László, Nagy Sándor és Makovinyi Zoltán fotóiból válogattak, a tárlatot november 27-ig lehet megtekinteni.

Forrás: veol.hu
Nyitókép: veol.hu/Kovács Erika

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva