Bárány Attila a Dream's Cafe-ban
Helyszín Balatonfüred, Fürdő utca 24
Időpont
Erre az estére két igazi nagyágyút hoznak a szervezők a Dream's-be, akik prezentálni fogják azokat az időket, amiket ugyan csak időgéppel lehetne újra átélni, de ők mindent el fognak követni azért, hogy az ÉRZÉS ugyanaz legyen: a 2000-es évek hangulata Bárány Attilával és Leslie Smith-el Füreden!

Egyszer volt, hol nem volt.. de volt… Hogy mi is volt?

Azok az emberek biztos tutira tudják, akik át is élték a 2000-es évek fantasztikus hétvégéit és persze sokszor hétköznapjait is… akik mondjuk nem a táncparketten tették ezt meg, mert még nagyon fiatalok voltak, azoknak az ősei egész biztos, hogy meséltek ezekről az időkről… Hogy miről is?

Egy időszakról, amikor ugyanúgy jöttek ki napról-napra zenék mint most is, de sokkal kevesebb maradt meg mostanság az emberek fejében úgy, hogy azokra akár később “himnuszokként” tekintsenek…

Igen-igen, ezek voltak a 2000-es évek…

A rengeteg energiájáról híres Bárány Attilát senkinek nem kell bemutatni, hiszen a dumájáról elhíresült DJ már lassan 30 éve bitorolja a klubok pultjait és még mindig ugyanolyan lelkesedéssel vezényli le a szettjeit, mint ahogy azt a kezdetek kezdetén is tette.

 

Az este másik sztárja Leslie Smith, aki egy legendás hely atombiztos házigazdája volt anno és ha valaki, akkor ő abszolút vágja, hogy milyen zenékről is szóltak azok a bizonyos 2000-es évek!

Ez a két úriember közel öt éve nem állt együtt a pultban és alig várják, hogy úgy ahogy azt sok-sok közös füredi buli alkalmával, most is mély nyomot hagyjanak az utókor számára.

Te is részese akarsz lenni ennek a speciális húsvéti kiadásnak? Akkor irány a Dream’s Cafe!

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva