"Amelyik pincér nem tud mosolyogni, jobban teszi, ha vendégnek születik!" (Gundel Károly)
Díszvendég és mesélő: dr. Gundel János, professor emeritus
Verses, prózás szépségek: Szombathy Gyula, színművész
A menü álmodója: Varju Viktor, séf
A gáblit zongorán kíséri: Pingiczer Szilárd
Szervező: Hamvas Béla Asztaltársaság
Ételek:
Kalla Kálmán amuse (tojásos galuska karfiol paprikással)
Jonathán alma tarte sült kacsamájjal
Klasszikus palócleves bárányból
Gundel fogas vargányagombás zöldségekkel
Gundel varázsdesszert
Italok:
Gyukli pince: Gyusecco (Irsai Olivér gyöngyözőbor) 2018
Figula pincészet: Bella Róza 2018, Sauvignon Blanc 2018, Cabernet Franc 2016
Jegyár: 9900.-