Becehegyi Bortúra – Ősszel is Balaton
Helyszín Balatongyörök,
Időpont
Véget ért a szüret, a szőlő már a hordóban várja, hogy folyékony arannyá váljon, a gazdák pedig újra kinyitják a pincéket Balatongyörökön. 

Látogasd meg a balatongyöröki szőlőhegyet, Becehegyet ősszel is, hiszen a Balaton nem csak a jobbnál-jobb strandok, de a finomabbnál-finomabb borok hazája! Becehegyen, a Szépkilátó közelében már a rómaiak idejében is termeltek bort.

Október 19-én, 15.00-18.00 óra között hangulatos borkóstolón vehet részt a Fáró, a Lekics Pincéknél, valamint a Hatod Vendéglőben a falu fő utcájában, de ha az őszi Balatonban szeretne gyönyörködni, akkor sem kell messzire mennie, ugyanis a festői panorámát nyújtó Becehegyen a Simándy, Bece és a János Pince borait veheti górcső alá a kápolna lábánál.

Töltse becehegyen a hétvégét, és fedezze fel a Balaton őszi arcát is!

Vezetett gyalogtúra indul 14.30 órakor a Tourinform iroda elől (Kossuth u. 64.) a Becehegyen nyitva tartó pincékhez, melyen a mozogni vágyók felfedezhetik a Balaton őszi arcát. Ha az utat mégsem gyalog tennéd meg, akkor 15 órától félóránként Bortaxi indul a Tourinform iroda elől.
A Simándy Pincénél legyél vendégünk egy pohár borra és egy tányér gulyáslevesre!
A program ideje alatt vegyél részt a Nagy Nyitott Balaton borkereső játékban, ahol 3 borválogatás talál gazdára.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva