likeBalaton.hu | 2023.01.10. 13:00
Bezárt a lellei jégpálya, de a boglári, a keszthelyi és a szigligeti nyitva van!
December 3-án nyitott meg a korizó közönség számára a Balaton legrégebb óta üzemelő műjégpályája Balatonlellén, az enyhe tél miatt viszont hétfőn bezárt.

Nagyon sokan élvezték a siklás örömét dacára annak, hogy évek óta nem fagyott be a Balaton. A BL Yacht Club területén található műjégpálya azonban a hét elején bezárt az időjárás miatt, közölte a Hello Balatonlelle a közösségi portálon.

Fotó: Németh Levente/sonline.hu

 

Balatonboglár

Január végéig nyitva tart azonban a balatonboglári jégpálya, Vécsei Mihály üzemeltető elmondta: a következő jelentős program a Boglárka Bisztró közelében lévő jégpályán a hétvégi jeges limbó verseny lesz, ezt követi a fánk és forró italok hétvégéje, majd a jeges farsang.

Fotó: Böröczky Bulcsú

 

Keszthely

Meghosszabbítják a keszthelyi jégpálya nyitva tartását. A téli sport szerelmesei még egy hétig biztosan használhatják a létesítményt.

Az energia téren nagy sikernek örvend a korcsolyapálya, gyerekek és felnőttek egyaránt szívesen használják. A több mint 300 négyzetméteres jégfelület karácsonykor nyitott és a tervek szerint a tanítási szünetben üzemelt volna. A nagy népszerűségre való tekintettel azonban a városvezetés úgy döntött, hogy még egy héttel meghosszabbítják a nyitva tartást. A korcsolyapálya továbbra is minden nap nyitva tart, és ingyenesen lehet használni. A helyszínen bérelni is lehet korcsolyát és büfé is üzemel.

 

Szigliget

A szigligeti várudvarban továbbra is várják a siklani vágyókat délutánonként. Január 14-én jelmezes Jégkarnevállal is készülnek!

Fotó: Mészáros Annarózsa/likeBalaton.hu

 

A Balatonra tömegközlekedéssel is eljuthatsz! Nézd meg menetrendi keresőnket!

Tervezd meg az utazást!
:

 

Forrás: sonline.hu és tvkeszthely.hu
Nyitókép: Mészáros Annarózsa/likeBalaton.hu

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva