Kovács Tibor Kálmán | 2024.07.13. 07:00
Látványos cirkuszi produkciók Győzikével fűszerezve Balatonlellén
Háromórás műsorral lépett fel a Magyar Nemzeti Cirkusz a Cirkuszok Éjszakáján, Balatonlellén. Az egyik produkcióban porondra lépett Győzike is.

Lezajlott a tizenkettedik Cirkuszok Éjszakája program sorozat első napja a balatonlellei Magyar Nemzeti Cirkuszban.

Az idén fennállásának harmincadik évfordulóját ünneplő társulat sátrát zsúfolásig megtöltötte a közönség.

Amint azt ifj Richter József elmondta, nemcsak ez az esemény, de a harmincadik évforduló is kötelez, hogy világszámokat mutassanak a közönségnek, ahogy fogalmazott oda kell tenni magunkat. Ez sikerült is. A fullasztó meleg ellenére a több mint háromórás műsor pergőre sikerült.

A porondmester szerepére felkért Köllő Babett nyitotta az ismert fellépők sorát, amit aztán Gáspár Gyöző-Győzike- sikeres szereplése folytatott.

Ő egyébként, afrikai formációs csoporttal érkezett, majd egy bohóc tréfában lépett fel, ahol a közönséget meg is énekeltette.

Nevetett és énekelt is a közönség Győzike miatt
Fotó: Tibor Kovács/sonline.hu

Különleges produkciók a Cirkuszok Éjszakáján

Az ezen az esten fellépő Silver Duo hozta meg az est átütő sikerét, vastapssal felállva köszöntötte őket a közönség. Hatalmas sikert ért el a cirkuszalapító Richter József trombitajátéka is, így neki is kijárt a vastaps. Amiből még sok kijutott az artistáknak. Emlékezetes marad például Alessió a papagájaival és Elissa aki úgy hajlott, hogy kedvünk lett volna zsebünkbe téve hazavinni cirkuszi emlékként hazavinni. A műsort a Richter csoport fergeteges lovas száma zárta.

Forrás: sonline.hu

Nyitókép: Tibor Kovács/sonline,.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva