Ünnepeljük együtt az ízeket és a gasztronómiai kreativitást!
Csatlakozz az Országos Hal- és Vadpörkölt Főzőverseny harmadik évéhez! Idén egy teljesen új kihívás vár rád: csak pörkölt formájában készíthetsz halat vagy vadhúst. Gyűjtsd össze a barátaidat, kollégáidat vagy a családtagjaidat, és éljétek át a kulináris élmények varázsát a mesés környezetben.
Dátum: 2023.10.07. Szombat
Helyszín: Rádpuszta Gasztro Élménybirtok
Nevezési információk:
– Csapat neve, létszáma, csapatvezető neve és telefonszáma
– Választott alapanyag: hal vagy vadhús
Nevezési díj:
– Hal esetén: 3000 Ft (5 kg kizsigerelt halhússal)
– Vadhús esetén: 15 000 Ft (5 kg csontozott hússal)
A hozzávalókért és az eszközökért a csapatoknak kell gondoskodniuk.
Nevezési határidő: 2023.09.30.
Széll Tamás Michelin-csillagos magyar séf vezeti a zsűrit.
Az esemény alatt számos szórakoztató program is vár:
– Kerékpározás
– Gokart
– Quad
– Tereplovaglás
– Túralovaglás és sétakocsikázás
– Pónizás
– Különleges borok és pálinkák a 180 éves Magyar Borok Pincéjében
A Balatonra tömegközlekedéssel is eljuthatsz! Nézd meg menetrendi keresőnket!