viharjelzés: nincs
DNY
4 km/h
XII. Rudi Trans 4kezes WEST - vitorlásverseny
Helyszín Balatonlelle, Köztársaság utca 36
Időpont 2020 máj. 2. 09:00 - 17:00
Telefonszám +36 30 9942827
A 4kezes vitorlásversenyeket 2014 ősze óta rendezi a KARSAILING Vitorlás Sport Egyesület Balatonlellén, a BL YachtClubban.

A versenyekkel kapcsolatos rendezési és szervezési feladatokkal a Karsailing Vitorlás Sport Egyesület látja el az első évtől kezdve. Minden évben két 4kezes versenyt szerveznek, mindegyik verseny Balatonlelléről rajtol.

Az év első versenye mindig május hónapban kerül megrendezésre és nyugati irányba startol. A másik versenyt október hónapban rendezik meg és a tavaszi versennyel ellenkezőleg, a Balaton keleti vége felé indul. Innen is kapták nevüket a versenyek: 4kezes WEST és 4kezes EAST.

A 2017-es versenyszezontól egy harmadik csoportot is indítanak, ezzel megcélozva azon hajósokat, akik eddig nem tudtak indulni versenyeken, mivel egyik csoportba sem tartoztak bele. Így próbálnak minden hajósnak versenyzési lehetőséget biztosítani 4kezes regattáikon. A rendezvények állandó résztvevője a Bavaria 32 hajóosztály, akik az éves elszámolásba is beletartozó ranglistaversenyként értékelik a 4kezest.

Hajóosztályok:

Bavaria 32

Yardstick I. csoport

Yardstick II. csoport

Nyitókép: facebook/Helló Balatonlelle

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva