Zséda: Díva Show – koncert
Helyszín Balatonlelle, Kossuth Lajos utca 2
Időpont 2024. júl. 6. 21:00 - 22:30

Sodró hangulatú nyári koncert Balatonlellén

A tavalyi nagysikerű margitszigeti premier után koncertturnéra indul a Díva Show. Vendég: Bari Laci.

Zséda egész eddigi pályafutása belesűríthető ebbe az egyetlen szóba: Díva. Hogy hogyan, az kiderül mindazok számára, akik részt vesznek a Díva Show-koncerteken 2024 nyarán.

Zsédát írai szopránja, érzelemdús gondolatvilága, érzéki, mégis bensőséges dalai, a sodró lendület, a forró hangulat, a szenvedélyes előadásmód is jellemzi.

Ennyi év, ennyi lemez, ennyi dal kapcsán számos arcát láthatta, megismerhette már a közönség. A Fekete rúzs femme fatale-ja a Szeress most naívája, vagy épp az Életben maradni pörgős ritmusa mind mind Zséda egy-egy arca. A Motel, a Mindhalálig, vagy éppen az Egy Ölelés a Világ mind mind ennek a két évtizede tartó pályának a mérföldkövei. Mindenkinek van egy titkos kedvence köztük, ami egyenesen a szívéhez szól, egy dal, amihez emlékek kötik. Nyolc album, több mint húsz év, legnagyobb slágerei, legkedvesebb Zséda dalai egyetlen estébe sürítve- ez a DÍVA SHOW- na meg egy nagy adag nyári lazaság, könnyed elegancia, felhőtlen szórakozás Zsédával és az ország legjobb zenészeivel.

Fotó: Zséda

Zséda és Dolhai Attila közös dala, az Egy ölelés a világ 2024 tavaszán jelent meg

Két világ, két kimagasló pályaív, két csodás hang, két különleges ember, találkozása az Egy ölelés a világ. Zséda a pop „királynője” és Dolhai Attila találnak egymásra ebben a csodálatos, nagyívű, klasszikus dalban, melyben mindketten megmutatják kivételes énekhangjukat és lírai énjüket. A dal alapvetően a hűségről szól, ami hosszútávon meg tud menteni emberi kapcsolatokat akkor is, ha végtelen idő telik el, és akkor is ha eltávolodni látszunk egymástól.

Létray Ákos – Geszti Péter – Moldvai Márk nevekkel fémjelzett szerző/producer triónak nem ez az első közös dala, olyan nagysikerű slágerek fűződnek a nevükhöz, mint a “Legyen úgy”, vagy az “És megindul a Föld”, amelyek Zséda pályájának meghatározó darabjai.

Fotó: Zséda

 

Nyitókép: Zséda

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva