sonline.hu | 2022.01.23. 16:00
Felismered a videón a hajómotor tolvajt?
Az éj leple alatt egy ismeretlen férfi hajómotorokat lopott a balatonszemesi kikötőből. Tette nem maradt titokban, mert akcióját felvette egy térfigyelő kamera.

A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján, a videófelvételen látható férfi tavaly szeptember 8-án hajnalban a balatonlellei, majd két héttel később már a balatonszemesi kikötőből tulajdonított el hajómotorokat.

Az ismeretlen elkövetőről kamerafelvétel készült.

A rendőrség várja mindazok jelentkezését, akik az eseménnyel, vagy a képen látható személlyel kapcsolatban információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet személyesen a Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányságon, a 8600 Siófok, Mártírok útja 5. szám alatt, vagy hívják a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06 82/ 502-700 telefonszámon, illetve névtelenségük megőrzése mellett tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06 80/ 555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Nyitókép: illusztráció, Fotó: Mészáros Annarózsa

Forrás: sonline.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva