Minden(ki)zöldell- Bor&Gasztrotúra
Helyszín Balatonudvari,
Időpont
E-mail cím udvarigasztroturak@gmail.com
A Minden(ki)zöldell gasztrotúrára azokat a Fradit és a legendás csapatot szerető vendégeket várják, akik érdeklődnek a minőségi borok világa és a gasztronómia iránt, akik szívesen sétálnak a pincék, a mandulafák és szőlőtőkék között a balatoni panorámát csodálva, akik kíváncsiak régi sztorikra, és akik szerint a sport és a gasztronómia kultúrája igenis összetartozhat, de legalábbis kiegészíti egymást.

A túra programja:
A Skrabski Vinotékában:

– egy bor kóstolója (tételenként 0,7 dl) és péksütemény reggelire.

Túravezetők bemutatása:
Hajdu Attila, Hrutka János, Vincze Ottó, Telek András, valamint Matuz Krisztián (Spíler Tv) Moncz Attila (Sport Tv) és Deák Zsigmond (Nemzeti Sport) sportújságírók.

Kb. 60 perces kényelmes séta a Fürjes Udvarházhoz, a szívalakú sírkövek mellett, a csodás fekvésű balatonudvari golfpályán keresztül.

2.) Fürjes Udvarház

– 3 tételes borkóstoló (tételenként 0,7 dl)
– borkorcsolya
– sajtkóstoló
– pincelátogatás Hajdú Attilával,
– Minden(ki)zöldell talkshow 1. rész (legalább 30 perc), a legendás futballistákkal.

Kb. 40-50 perces séta a balatonudvari szőlőhegyen át a Skrabski Pincéhez.

3. ) Skrabski Pince

– 3 tételes borkóstoló (tételenként 0,7 dl)
– borkorcsolya
– pincelátogatás Sümegi Gábor borásszal
– Minden(ki)zöldell talksow (legalább 30 perc) 2. rész a legendás futballistákkal.

kb. 30 perces séta (lefelé) a fövenyesi strandra

4.) Kalóz Strandbisztró

– Kalóz piknikválogatás (főétel mennyiségű étel; 16-20 dkg hús, hal és/vagy sajt és köretek)
– 1-1 Skrabski és Fürjes bor kóstolója (tételenként 0,7 dl).
– Minden(ki)zöldell talkshow, befejező rész a legendás futballistákkal. Búcsúzkodás, fotózkodás.

A túra ára: 12.000 Ft/fő.

Előzetes regisztráció, majd azt követően előzetes jegyvásárlás szükséges!

Öltözék: kényelmes (túra)cipő, az időjárásnak megfelelően naptej, napszemüveg, sapka, esőkabát, esernyő stb.

A saját testi épségéért mindenki saját maga felel. A túra nem nehéz, nincsenek nehéz és veszélyes terepek, meredek emelkedők, buckák, sétával könnyen teljesíthető, de azért mindenki vigyázzon magára és társaira!

Mindenkit nagy szeretettel várnak a szervezők!

A Minden(ki)zöldell (Udvari Gasztrotúrák) szervezői:
Nagy-Golyán Niki (Kalóz Strandbisztró)
Hajdu Attila (Fürjes Udvarház)
Sümegi Gábor (Skrabski Pince)

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva