likeBalaton.hu | 2024.08.25. 06:00
Balaton körüli programok augusztus 25-ére – Tervezz egy emlékezetes napot!
Készülj fel egy izgalmas vasárnapra a Balaton körül augusztus 25-én! Válogass a legkülönlegesebb programok közül, legyen szó zenéről, művészetről vagy kulturális eseményekről, hogy felejthetetlen élményekkel gazdagodj a nyár végén.

Íme, néhány szuper program, amit augusztus 25-én, vasárnap vehetsz célba a Balaton körül.

BalatONkoncert – Balatonfüred, Tagore sétány: Zárjátok a hétvégét egy ingyenes koncertsorozattal Balatonfüreden, ahol a Unique, a Stereo Swing és a Nova Prospect lép fel. Kezdés 17:00-kor, garantált szórakozás a zenében és a balatoni panorámában.

Bujtor István Filmfesztivál – Keszthely, Fő tér 3: Ha filmrajongó vagy, ne hagyd ki a Bujtor István Filmfesztivált Keszthelyen. Élvezd a filmvetítéseket, beszélgetéseket és a kulturális programokat, amelyek az ünnepelt magyar színész emlékét idézik meg.

Csend és fény – Szalai Zoltán kiállítása – Veszprém, Erzsébet sétány 1: Fedezd fel Szalai Zoltán műveit, amelyek a fény és árnyék játékán keresztül varázsolnak el. A kiállítás augusztus 25-ig látogatható, tehát ez az utolsó nap, ne maradj le róla!

„A föld útjai” kiállítás – Veszprém, Vár utca 29: Ha szereted a kulturális programokat, ez a kiállítás tökéletes választás számodra. Fedezd fel az emberi kapcsolatokat és kultúrákat ábrázoló művészeti alkotásokat ezen a különleges tárlaton.

Lighthouse: Reflectopia kiállítás – Veszprém, Vár utca 17: Még egy kiállítás Veszprémben, amely a fény és tükröződések különleges világát mutatja be. Tökéletes program a művészet szerelmeseinek.

A Magyar Nemzeti Cirkusz előadása: Látványos cirkuszi produkciókkal vár mindenkit a Magyar Nemzeti Cirkusz. Akrobaták, bűvészek, és állatszámok is szerepelnek a műsorban, amely igazi családi élményt kínál.

Pántlikától a keszkenőig – Kiállítás: Ez a kiállítás a magyar textíliaművészet különlegességeit mutatja be, a népi hagyományoktól kezdve a modern tervezésig. Ha szeretnél egy kis kultúrát csempészni a napodba, ez a program tökéletes választás.

Balatonfüredi Borhetek 2024: A bor szerelmeseinek kötelező program! Próbáld ki a Balaton-felvidék legjobb borait, élvezd a gasztronómiai kínálatot, és lazíts a zenés programok mellett a Balaton partján.

Ember a rács mögött – Börtönkiállítás: Ez a kiállítás egy egyedi betekintést nyújt a börtönéletbe, történelmi és jelenkori kontextusban. Izgalmas és tanulságos program, ha érdekel a témakör.

Balatoni házibuli: Buli minden vasárnap az Y Club-ban Balatonlellén: Ha egy igazi partira vágysz, ne hagyd ki az Y Club vasárnapi buliját Balatonlellén. Tánc, zene és felejthetetlen hangulat vár!

 

Ha a 37 fok körüli hőség ellenére is szeretnél kalandosabb és aktívabb programokat beiktatni a balatoni tartózkodásod során, számos izgalmas lehetőség közül választhatsz. A Balaton környéke rengeteg extrém sportot és kihívást kínál, amelyek garantáltan felemelik az adrenalinszintedet.

A Balatonfűzfői Serpa Kalandparkban több nehézségi szinttel rendelkező pályákat találhatsz, amelyek a fizikai aktivitásra és ügyességre összpontosítanak. Egy 80 méter hosszú drótkötél csúszda is vár, ami 10 méter magasról indul, így nemcsak az ügyességedet, hanem a bátorságodat is próbára teheted.

Siófokon, a Bamboo Szigeten kipróbálhatod a vízisíelést, wakeboardozást és más vízisportokat. Ezek a sportok nemcsak hűsítő szórakozást nyújtanak a meleg nyári napokon, hanem izgalmas kihívást is jelentenek a víz szerelmeseinek.

A Siófok-Kiliti repülőtérről induló helikopteres tandemugrások egyedülálló élményt nyújtanak. Képzelj el egy olyan ugrást, ahol két ember együtt szökken ki a repülőgépből, és közösen élvezhetik a szabadesést.

A Csodabogyós-barlang, amely Balatonedericsen található, különleges föld alatti kalandtúrákat kínál. Hasadékfolyosókon, termeken és aknákon át vezet az út, ahol a barlang titkait fedezheted fel egy izgalmas és kihívásokkal teli túra keretében.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva