viharjelzés: nincs
29°
30° 19°
É
0 km/h
Csopak strand
Helyszín Csopak, Örkény István sétány 1
Telefonszám +36 87 446765
Szezonális nyitvatartás
2018.05.19. - 2018.09.09. 07:00 - 19:00
Családbarát és Intelligens strand! Mindkét minősítésnek megfelel a Balaton egyik legszebb és legkedveltebb strandja, az új fejlesztésekkel bővülő csopaki strand.

A csopaki strandon 530 m-es hosszúságban homokos, biztonságos, fürdésre kijelölt vízfelület fogadja a strandolni vágyókat. A parton 15 000 m2 zöldterület, gyermekek részére jól felszerelt játszóterek, kabinok, hideg-melegvizes zuhanyzók, valamint a sportolni vágyók részére strandröplabda pálya és egyéb sportolási lehetőségek állnak rendelkezésére.

A strand előtti közel 1000 férőhelyes parkoló ingyenes. A strandon belül éttermek, élelmiszerbolt, újságos, óriáscsúszda és több más kiszolgáló egység áll a vendégek rendelkezésére.
A kialakított homokföveny kisgyermekes családoknak ideális.

Díjtalan szolgáltatásaink:
– ingyenes parkolási lehetőség
– animációs programok
– elsősegélynyújtás, vízimentő-szolgálat
– közös öltözők
– hidegvizes szabadtéri zuhanyzók
– WC használat.

Strandunk május közepétől szeptember elejéig fizető strand. Belépőjegyet a pénztári órákban 07:00 – 19:00 -ig kell váltani a rendelkezésre álló 3 pénztárunknál. 16.00 órától kedvezményt biztosítunk. Strandbelépők és szolgáltatások árának kiegyenlítésére bankkártyát és SZÉP kártyát elfogadunk. A strand Balaton Best Card elfogadóhely.
Nyitvatartási idő után szabadstrandként működik!

A viharjelzést a meteorológiai szolgálat fényjelzéssel üzemelteti. Nyitvatartási időben hangosbemondón keresztül figyelmeztetik a strandoló vendégeket.

A napi kabin- és szekrényjegyet váltók esetében a pénztárnál 1.000,- Ft kaució fizetése ellenében adható át a kulcs.

Az üdülő tulajdonnal rendelkezők bérleteiket pénztári órákban a nyugati oldalon található 3-as számú pénztárnál válthatják ki az üdülő után befizetett adó igazolása után. A csopaki állandó lakosok számára a szezonális belépő kiváltásához lakcímkártya és 1.000,- Ft regisztrációs díj szükséges.

Megosztom

Hozzászólások

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva