viharjelzés: nincs
14°
13°
DNY
13 km/h
Mihály Szilvia | 2019.06.19. 10:51
Ilyet még nem láttál – Rúdtánc a Balatonon!
Floch Bernadett rúdtáncvilágbajnoknak a Balaton hullámzása sem okoz nehézséget, Fonyódon még egy SUP deszkán is képes volt tökéletes bemutatót tartani.

Bernadett vízimentőként is dolgozott a Balatonnál, a rúdtáncos lány már korábban elmesélte a likeBalatonnak, mennyire imádja a Balcsit.
Olvasd el a szexi világbajnokkal készült riportunkat!
A napokban Fonyódon, a kutyás strand melletti SUP Port bázison tartott egy extrém bemutatót, nézd meg a videót, és leesik az állad, ahogy a rúdon fejjel lefelé lógva körbesétálja a Badacsonyt!

Sziasztok😊Szeretünk nagyot álmodni😊 ,ezért megkerestük PoleBernadett-t a 2019-es PoleTheatre világbajnokság győztesét az ügyben, hogy a SUP deszkánkon tartson egy rúdtánc bemutatót😊Betty egyből igent mondott az őrült ötletünkre😜Úgy gondoljuk, hogy sikerült egy olyan dolgot elérnünk ezzel a videóval, ami egyedülálló a világon, hiszen ilyet még senki nem csinált #csakszerényen😎Szeretnénk köszönetet mondani Bettynek @PoleBernadett a produkcióért🙏Köszönjük Sárkány Krisztián barátunknak Sarkanyfoto a csodás videót🙏Thank you very much @zraysports for the cool SUPboard #megaboard🙏 We are one of your biggest fans😊Utoljára és nem utolsó sorban pedig Fonyód városának, hogy ilyen csodás környezetben végezhetjük a munkánkat🙏#SUP_POLEdance #sup #suppole #poledance #rúdtánc #supportfonyod #zraysports #megaboard #köszönjük #balaton #blessful #zray #fonyód #szeretünkfonyód #balaton #balatoninyár

Közzétette: SUPport – Fonyód – 2019. június 18., kedd

 

– Hogy jutott eszetekbe rúdtáncbemutatót tartani egy SUP deszkán?
– Szeretünk nagyot álmodni, ezért megkerestük Bernadettet, a 2019-es PoleTheatre világbajnokság győztesét az ügyben, hogy a SUP deszkánkon tartson egy rúdtánc bemutatót – tudtuk meg a SUP bázison Csonka Bencétől és Kovács Tamástól.

Fotó: Sarkanyfoto

– Betty egyből igent mondott az őrült ötletünkre, úgy gondoljuk, hogy sikerült egy olyan dolgot elérnünk ezzel, ami egyedülálló a világon, hiszen ilyet még senki nem csinált, lélegzetelállító előadás zajlott nálunk.

A csodaszép rúdtánc világbajnok még napokkal később is lelkesen mesél az egyedi helyszínről, a különleges élményről, hiszen korábban nem rúdtáncolt vízen.

Fotó: Sarkanyfoto

– Fantasztikus volt ez a bemutató a badacsonyi háttérrel, bevallom, elsőre kicsit tartottam az öletettől, nem volt még szerencsém ehhez a nagy deszkához, amire végül ráraktuk a rudat, de a fiúknak hála, végig teljesen biztonságban éreztem magam.
Ehhez a bemutatóhoz szerencsénkre az időjárási körülmények is hozzájárultak, nagyobb hullámzásban nem lehetett volna kivitelezni a produkciót.

Fotó: Sarkanyfoto

Nagyon szigorúan figyeltünk mindenre, a biztonság ilyenkor is, mint mindig, elsődleges! Néhány méterre voltunk csak a parttól, a fiúk folyamatosan biztosították a SUP-ot, és most kivételesen én is inkább az egyszerűbb, kevésbé dinamikus, számomra könnyedén kivitelezhető elemeket mutattam be.

Fotó: Sarkanyfoto

Igyekeztem minél alacsonyabb magasságban dolgozni, hogy nehogy felboruljak a rúd kilengése miatt, de végül a borulásnak a közelében se voltunk.
Imádom a Balatont, örülök, hogy végre nem csak a partján, hanem a SupFonyódnak hála, a vízen is rúdtáncolhattam.

Fotók és videó: Sarkanyfoto
Készítette: Mihály Szilvia

Megosztom

Hozzászólások

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva