likeBalaton.hu | 2024.06.25. 14:00
Közel kétezer autó és quad vett részt a Babod Offroad Fesztiválon
A Somogyi Értékké nyilvánított Babod Off Road fesztivál 200 hektárosra nőtt területen került megrendezésre.

Sikerrel zárult az idei rendezvény, amelynek a mottója a 7 helyszín, 7 fesztivált volt. Mintegy kétezer autó és quad próbálta ki a babodi pályákat, és közel húszezren fordultak meg a fesztivál helyszínén. Európa legnagyobb és legnépszerűbb terepjárós találkozóján

idén is a Katlan és a dagonya volt a fesztiválozók kedvence, de az erdei versenyekre is sokan beneveztek, valamint az újonnan épített speedparkban a száguldás szerelmesei is kiélhették a vágyaikat.

Fotó: Babod Offroad Fesztivál

Természetesen az idei évben is szigorú gépátvételen kellett részt vennie mindenkinek, aki a pályákat szerette volna használni.

A Somogyi Értékké nyilvánított Babod Off Road fesztivál 200 hektárosra nőtt területén egész évben több százan dolgoztak azért, hogy a fesztiválozók minél jobb körülmények között tudják élvezni a „szabadság fővárosában” eltöltött idejüket.

Évről évre nő a családok száma, egyre többen érkeznek gyermekkel, így a legkisebbek részére is számos szórakozási lehetőséget kínál a rendezvény.

Fotó: Babod Offroad Fesztivál

A mára már szokásossá vált programok mellett – mint a húzóharc, sárgyorsulás, ügyességi feladatok –, a Vigalmi negyedben Lotfi Begi mellett számos DJ gondoskodott a szórakozásról.

A 2024-es terepjárós találkozót követően már megkezdődött a 39. esemény szervezése, június 10. és 15. között lesz a következő Babod Off Road fesztivál, amely egyfajta főpróbája lesz a jubileumi, 40. rendezvénynek. A 2026-os évre a szervezők számos különlegességgel is készülnek.

Fotó: Babod Offroad Fesztivál

–Hálás köszönet mindenkinek, aki segített abban, hogy ismét egy sikeres fesztivált zárjuk. De a legnagyobb köszönet annak a sok-sok ezer látogatónak jár, akik évről évre élettel, jókedvvel és vidámsággal töltik meg a somogybabodi dombokat! Bátran merjük állítani, hogy a „Babod népe” az egyik legerősebb és legösszetartóbb közösség, nem csupán Magyarországon – közölték a szervezők a 2024-es fesztivál összegzéseként.

 

Nézd meg a galériát a fotó alatt

 

 

 

 

Tervezd meg az utazást!



:


 

Nyitókép: Babod Offroad Fesztivál

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva