Finom ételek és a zamatos borok lesznek a főszereplői a II. Fonyódi Kulinária gasztro rendezvénynek.
A rendezvény célja, hogy lehetőséget biztosítson az érdeklődőknek a találkozásra a beszélgetésre, közös kulináris élmények megtapasztalására. A helyi és környékbeli éttermek újdonságokkal, hagyományos ételek újragondolásával, gasztronómiai különlegességekkel készülnek. Igazi ízkavalkád és meglepetés várja az érdeklődőket.
Az II. Fonyódi Kulinária alkalmával a Téli Konyhám, Bárka, Hubertus Hof, Terasz Bisztró, a Cool Café, és a Barbakán Kávézó étlapjain tormás „gasztrocsemegék” szerepelnek a Dísztéren, de a városban található éttermek is hasonló kínálattal készülnek. Alapanyagként a helyi termelők termékeit használják és a séfek innovációinak köszönhetően újszerű, húsvéti street food fogásokkal rukkolnak elő.
A baráti beszélgetéseknek a borudvar ad helyet, a gyermekeknek a játszóház és a húsvéti állatsimogató biztosít élményeket. A II. Fonyódi Kulinária igazi gasztronómiai családi program az igényes és kellemes kikapcsolódásra vágyóknak.
Itt az étlap:
Program:
11.00-21.00 Finom ételek és borok kóstolása hangulatos zene mellett
12.00-16.00 Varázshangok – Húsvéti játszóház
13.00 B-Tone & Müller Attila – saxophone live act show
15.00-18.00 Nyuszi- és pónisimogató