BázisMotor-Onroad.hu48h
Helyszín Gyenesdiás,
Időpont
Először rendezik meg Gyenesdiáson ezt a teljesítménytúrát, amely a motorosoknak ígér izgalmas programot. A résztvevők a túra során feladatokat teljesítenek, melyhez a bejárt útvonal garantáltan csodás motorozási élményt nyújt.

Két év után 2019-ben a BázisMotor-Onroad.hu48h visszatér Magyarországra és egy olyan témát kezd el körbejárni, amelyet motoros túráink során jellemzően kihagyunk. Hiszen egy zsákfaluba csak akkor megyünk be, ha éppen az az úti célunk – így most az lesz: a teljesség igénye nélkül meglátogatjuk a Dunántúl néhány szép zsákfalvát. A bázisunk a Balaton nyugati csücskében Gyenesdiás, ahol a vacsorák helyszínétől mindenki néhány száz méteren belül meg is tud szállni – hogy semmi ne álljon a kellemes közös esték útjába.

A túrán mindenki belátása szerint egyénileg, vagy tetszés szerinti méretű csoportban motorozhat. Utas szállítása szintén engedélyezett. Az indulás felvétele az előzetes és visszaigazolt jelentkezés. A BázisMotor-Onroad.hu48h motoros túra célja egy adott tematika alapján megtenni az itiner által leírt útvonalat, közben érinteni a kitűzött célpontokat. A célpontok közelében meg kell keresni egy-egy egyszerű kérdésre a választ – ezek megtalálása mindig könnyű, és motorral is lehetséges, csupán azt a célt szolgálják, hogy a résztvevő valóban járjon a kitűzött ponton. A valós cél egy szép motorozási élmény és az adott évre kitűzött célpontok sematikus megismerése.

A BázisMotor-Onroad.hu48h motoros túra pénteken délben egy közös pontról indul, majd szombat este valamennyi pont érintése után szintén egy közös ponton ér véget. A kitűzött táv végig világosban motorozva, a közlekedési szabályok betartása mellett is teljesíthető. A táv során az étkezést, üzemanyag-utánpótlást és a szállást mindenki egyénileg oldja meg, de a közös vacsora a program része.

A 3 napos programban a 48 órás tájékozódási túrán túl, kísérő programok várják nem csak a motorosokat. Szombaton Radio Live koncert és tánczene várja az érdeklődőket.

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva