viharjelzés: nincs
12°
DNY
3 km/h
2019.07.19. 21:00
A legfelkapottabb turistaparadicsom lehet Hévíz
Hévíz is esélyes a European Best Des­tination 2020 díj elnyerésére, ahol közönségszavazás dönt a legjobb európai úti célról.

Európa 20 legfelkapottabb turistaparadicsoma 2009 óta minden évben megméretteti magát a European Best Destination közönségszavazáson, hogy a vendégek véleményére bízva magukat kiderítsék, melyik város érdemes a legjobb úti cél rang elnyerésére.
H. Horváth Orsolya, a Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője leszögezte: már a versenybe való beválasztás is megtiszteltetés, mivel Hévíz olyan világvárosokkal kerülhet egy szintre, mint Róma, Amszterdam, Nagyszeben, Athén, Colmar, Milánó, London, Tbiliszi, Prága, Bécs, Valencia, Párizs, Kotor, Lugano, Faial, Fiume, Cascais, Brüsszel és Krakkó.

– A díjat, – tette hozzá – annak érdekében alapították, hogy több mint 300 turisztikai partnerrel és az Európai Bizottság által alapított EDEN hálózattal együttműködve népszerűsítsék az európai turizmust és kultúrát. A verseny kampányában a 20 legjobb úti cél mind a következő egy évben, mind pedig a verseny ideje alatt utazók milliói részére lesz elérhető a leglátogatottabb európai turizmussal foglalkozó weboldalakon.

Hévíz azt nyújtja, amit a legtöbb turista keres: autentikus élményeket, valós tapasztalatokat gyönyörű környezetben

– Megtisztelő, hogy Hévíz is részt vesz versenyünkön, amely immáron 11 éve olyan rangos városok népszerűsítésében vesz részt, mint Milánó, Budapest, London, Párizs vagy Bécs – hangsúlyozta Maximilien Lejeune, a European Best Destination díj kreatív igazgatója, kiemelve: amit Hévíz kínál, az nem hasonlítható össze más városok repertoárjával. Szerinte pont azt nyújtja, amit a legtöbb turista keres: autentikus élményeket, valós tapasztalatokat gyönyörű környezetben.

Fotó: Tourinform Hévíz

– Hévízt azért válogattuk be a jövő évi verseny jelöltjei közé, mert úgy hisszük, hogy azok az utazók, akik ellátogatnak oda, majdnem akkora, sőt akár nagyobb élményben is részesülhetnek itt, mint bármelyik nagyobb európai fővárosban. Hévíz életre szóló élményekkel gazdagít minden vendéget. A legjobb minőségű hoteleket, éttermeket, kávézókat is megfizethető áron tudják itt igénybe venni a látogatók – fogalmazott Maximilien Lejeune, megjegyezve: aki ismeri és szereti Hévízt, 2020. január 15. és február 5. között szavazzon rá, hogy elnyerhesse az Európa legjobb úti célja címet.

Kiemelt kép: heviz.hu

Forrás: zaol.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva