Gulyás J. Attila / Magyar Nemzet | 2020.10.20. 14:00
A vásárlás éjszakája Hévízen: ez az új gyógymód
Idén először hirdették meg a Shopping nightot, azaz a vásárlások éjszakáját Hévíz élvonalbeli kereskedői október 24-ére, hogy néhány órán át látványos kínálattal és vásárlási árengedményekkel tegyék mozgalmassá a borús őszi napokat.

Hol, mikor és mit vásárolhatsz kedvezményesen Hévízen? Mutatjuk!

Hatvan kiskereskedelmi üzlet 10 és 70 százalékos kedvezménnyel kínálja portékáit jövő hét szombaton a fürdővárosban, amikor az ünnepi alkalmakra ajándékozható képzőművészeti, ipar- illetve népművészeti tárgyakat, köztük valódi hévízi virágok felhasználásával készült egyedi, kézműves epoxgyanta ékszereket vásárolhatnak a látogatók. Azokat is várják a Shopping nightra, akik egy étterem kedvezményes vacsorájával ajándékoznák meg magukat vagy szeretteiket.

A vásárlás boldogsághormonokat szabadít fel

A hévízi tourinformosok és kereskedők feltehetően abból indultak ki, hogy a vásárlás önmagában is boldogsághormonokat szabadít fel, ám ha a vevő akár hetven százalékkal olcsóbban is megkapja a karácsonyi ajándéknak kinézett árucikket, bizonyára fokozódik az öröme. Az árengedményen kívül több kereskedő ezer forintos bónuszt is ad 24-én a vendégeknek, ami kilenc vendéglátóhelyi, éttermi, bisztrói, cukrászdai, kávézói fizetésnél használható fel – írja a magyarnemzet.hu.

Tudj meg még többet Hévízről ide kattintva!

Fotó: Mihály Szilvia

Hévíz gyógyvize, temészeti környezete, egy finom helyi vacsora=garantált boldogság és élmény

– A hévízi gyógyvíz, a csodálatos természeti környezet, egy finom vacsora valamelyik fürdővárosi étteremben, bizonyára maradandó élményt ígér azoknak, akik jövő szombaton ellátogatnak a messze földön híres gyógyfürdővárosba – írja az üdülőhely turizmusát az őszi hónapokban is élénkíteni szándékozó HTN Kft.

 

 

Nyitókép: shutterstock

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva