Mészáros Annarózsa | 2021.07.30. 08:00
Brutális élmény a fák lombjai között sétálni a magasban
A nagy kánikulában lombos fák alá menekülhetsz Hévízen, hiszen vár rád a bő két kilométeres Tavirózsa Tanösvény és a 15 magasan húzódó Lombkorona Kilátó.

A Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság, a Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház, Hévíz Város Önkormányzata, valamint a Hévízi-tó és Felszín Alatti Vízgyűjtő Területének Környezetvédelme Alapítvány, összesen 661,9 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert a Környezet és Energiahatékonysági Operatív Program (KEOP) keretében.

 

 

Fedezd fel te is, hogy milyen a faóriások ágai között sétálni! Hiszen a város számára különösen fontos, hogy ne csak a tó, hanem egész környezete, az erdő, a parkok, a város tiszta és nyugodt környezetet biztosítson az itt élőknek és az ide érkező vendégeknek. Ennek érdekében ezen a sikeres projekten kívül számos egyéb településrekonstrukció is zajlik jelenleg is Hévízen.

Az elmúlt évek még inkább rávilágítottak arra, hogy mekkora szükség van az épített szolgáltatások mellett a szabadban végezhető szabadidős tevékenységekhez is korszerű, megújult, szép és tiszta környezetet biztosítani. Odúk, fürdőző kacsák, hajladozó nádas és csörgedező patak teszik emlékezetessé a kirándulást!

Mielőtt útnak indulnál, kirándulj velünk virtuálisan, kattints képeinkért:

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva