Vendég: Ruprecht László- Séf , Gasztronómiai tanácsadó, Stílusos Vidéki Éttermiség Egyesület Elnöke
Időpont: 2022. december 3. a Hévízi Termelői Piacon a fedett részen a színpadon.
Moderátor: Miklós Beatrix és Leader Egyesület Elnöke
Időpont: szombaton 10.00-12.00 óra között folyamatosan.
A Stílusos Vidéki Éttermiség Egyesület a vidéki termelők bevonásával, kiváló minőségű hazai alapanyagok használatával, magas szintű szakmai háttérrel, a tagság közreműködésével, a rendezvényekkel, a képzéssel és oktatással, hazai termelők és magyar alapanyagok bevonásával széles körben képes bemutatni és népszerűsíteni a hazai vidéki gasztronómiát és vendéglátást
Workshop:
- bemutatjuk a helyi termékek és alapanyagok fontosságát, alkalmazási lehetőségeit, illetve tanácsokat a helyi termelőknek, hogy hogyan, miként tudják termékeiket ezeken a csatornákon népszerűsíteni, értékesíteni.
- a karácsonyi ünnepkörhöz kapcsolódóan a magyar halak népszerűsítése, ünnepi receptek, tippek az ételek elkészítésére vonatkozóan
2022. december 10. szombat— Hagyományos Ünnepi ételeink!
Vendég: Vomberg Frigyes-Séf, A Séfek SÉFE Zsűritagja, a magyar Bocuse d’Or csapat tagja, coach Budapest 1. hely (2016), a Szakácskabátba zárva című népszerű önéletrajzi recepteket is tartalmazó könyv szerzője
Időpont: 2022. december 10. a Hévízi Termelői Piacon a fedett részen a színpadon.
Moderátor: Miklós Beatrix és az egyik hévízi szálloda séfje
Időpont: szombaton 10.00-12.00 óra között folyamatosan.
Workshop:
- bemutatjuk a helyi termékek és alapanyagok fontosságát, alkalmazási lehetőségeit, illetve tanácsokat a helyi termelőknek, hogy hogyan, miként tudják termékeiket ezeken a csatornákon népszerűsíteni, értékesíteni.
- a karácsonyi ünnepkörhöz kapcsolódóan a hagyományos ünnepi ételeink témában ajánlanánk recepteket, praktikus tanácsokat,
- Séfek Séfe programról néhány gondolat
- könyvbemutató és dedikálás
2022. december 17. szombat— Terítéken a vadak! — 13 Hévízi SÉF
„Közös célunk a hévízi gasztronómia képviselete, a tanulók motiválása a több évtizedes séf tapasztalatok és praktikák továbbadása – Farkas Bálint az Egyesület Elnöke
Időpont: 2022. december 17. a Hévízi Termelői Piacon a fedett részen a színpadon.
Moderátor: 13 Hévíz Séf
Időpont: szombaton 10.00-12.00 óra között folyamatosan.
A workshop:
- A helyi séfek bemutatkozása, a hazai alapanyagok felhasználásával – kóstoló
Hévízre tömegközlekedéssel is eljuthatsz! Nézd meg menetrendi keresőnket!