viharjelzés: nincs
12°
DNY
3 km/h
ÁRON feat. Szakonyi Milán
Helyszín Hévíz, Deák tér 1
Időpont
A duó játékmódja a két művész vegyes zenei hátterének izgalmas ötvözete: jazz, blues és funky, keverve az igényes popzenével. A műsorában megtalálhatóak feldolgozások is lendületesebb John Mayer, Stevie Wonder dalok, de számos, jól ismert United sláger is, melyek hallatán a koncert vége felé nem ritkán táncra perdül a közönség.

Romhányi Áron Artisjus díjas (“Az év könnyűzeneszerzője 2014”), eMRTon, többszörös Fonogram díjas zeneszerzőt és zongoraművészt a United zenekarból ismerheti a nagyközönség, többek között a Hófehér Jaguár, a Nincs ősz, nincs tél, Keserű méz, Hajnalban még a Nap is más, Végső Vallomás c. dalok fűződnek a nevéhez. Rendszeresen dolgozik Tóth Verával, Tóth Gabival, a Random Trip-el, Mihályi Rékával, illetve a Group’n’Swing zenei vezetője és egyik zeneszerzője (többek között a Ridikül magazin főcímzenéjévé választott “Retikül” c. dal szerzője). A Liszt Ferenc zeneművészeti Egyetemen szerzett diplomát jazz zongora szakon 2001-ben, alapító tag a Romhányi Áron trió és a Loop Doctors zenekarokban.

Szakonyi Milán hazánk egyik legkülönlegesebb hangú énekese, aki amellett, hogy 2013 óta énekel az ország legismertebb jazz zenekarában, a Fonogram-díjas Balázs Elemér Groupban, a Budapest Voices a cappella csapat alapító tagja volt. Gitárosként, hangszerelőként, zeneszerzőként együtt dolgozik Boggieval, akivel a Bécsben megrendezett 60. Eurovíziós dalversenyen is együtt énekelt. Hangszerelt többek között Horányi Julinak is és jelenleg Hajdu Klárával dolgozik együtt, akivel első közös szerzeményüket beválogatták A Dal 2019 TOP30 dala közé.
Emellett acoustic szóló koncerteket ad és saját dalain dolgozik.

Kiemelt kép: az esemény közösségi oldala

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva