Helyszín
Hévíz,
Rákóczi utca 16
Időpont
A Kreinbacher Birtok társaságában rendez borvacsorát november 3-án a hévízi Brix bisztró.
5 fogásos exkluzív menüvel és a somlói borvidék tradicionális boraival és pezsgőivel várnak mindenkit, melyeket a Chef, Toldi József és Baráth Sándor a Kreinbacher Birtok nagykövete prezentál.
A menüsor:
Welcome:
– Kreinbacher Prestige Brut Magnum 2013
Hideg előétel:
– Kacsamáj | cékla | alma | torma
– Kreinbacher Hárslevelű 2017
Leves:
– Sárgarépa | homoktövis | gyömbér | bárány | koriander
– Kreinbacher Nagy-Somlói Cuvée 2017
Meleg előétel:
– Tokhal „Kárpáti” | pak choy | kapor
– Kreinbacher Juhfark 2016
Főétel:
– Szarvas gerinc | sütőtök | konfitált gomba | dödölle
– Kreinbacher Birtokvörös
Desszert:
– Aludttejes prósza | szilva | szőlő
– Kreinbacher Extra Dry
Ár: 15.900,- Ft/fő