viharjelzés: nincs
-1°
Déli
3 km/h
Anna and the Barbies: vad rock’n’roll
Kapolcs Vásártér utca
2018 júl. 21. 22:45 - 00:30
Telefonszám +36 30 2794869
Megosztom
A Pásztor Anna énekesnő vezetésével játszó együttes zenéjében, ismert és rádiók által is gyakran ismételt slágereiben többek közt rockot, funkot, soult, popot és hiphopot vegyíti, extravagáns, showszerű színpadi jelenléttel színesítve.

Egy évtizednyi hamisítatlan rock’n’roll menetelés után az undergound szcéna kiskocsmáiból, klubjaiból a Budapesten őshonos Anna and the Barbiest rendkívüli színpadokra emelte már szinte családdá vált rajongói közönsége. Ennek fejébe a zenekar mindenét odaadva tíz éve hal meg estéről estére a színpadon.

Idő közben az 5 tagú zenekar Pásztor Anna – ének, Pásztor Sámuel – zene, ének , Hernádi Dávid – basszusgitár, Vághy Tamás – billentyű, Bubnó Márton – dobok szétválaszthatatlan egységgé kovácsolódott, a nyers rockban, zeneiségében is otthonra talált. Kendőzetlenül őszinte és lélekemelően életigenlő szövegvilágukat üvöltő Marshall erősítők tették indokolttá a fesztiválok nagyszínpadjain.

A fészek klub kisszínpadán még csak álmodni mertek arról, hogy egyszer egy arénát megtöltenek. 2015-ben a tizedik jubileumi koncertjükön hatalmasat robbant a hat album zenei anyaga a SYMA csarnokban. A zenekar pszichedelikus színpadi látványvilága összetéveszthetetlenül egyedivé tette őket a magyar zenei életben. (Panoráma színpad)

Hozzászólások

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva