2019.09.20. 11:00
Az utca ízei Keszthelyen
Lángos, rétes, palacsinta, gofri, hamburger, hot-dog és barbeque falatok várnak a hétvégén Keszthelyen. Milyen sorrendben kóstolnád végig a kínálatot?

– A 2019-es keszthelyi turisztikai szezon nem hivatalos zárórendezvénye lesz ez az első alkalommal megrendezésre kerülő gasztrohétvége, ahol a célunk, hogy a közönség megismerhesse és természetesen megkóstolhassa a napjainkban egyre népszerűbb „street food” ételeket – tudtuk meg Osvald Bálinttól, a Goldmark Károly Művelődési Központ igazgatóhelyettesétől.

Fotó: pixabay

– Mire számíthatnak az idelátogatók?
–A rendezvény változatos gasztronómiai kínálatában egyaránt helyet kapnak az olyan hagyományos, jellegzetesen magyar utcai-vásári ételek, mint a lángos, a rétes, vagy a palacsinta és az olyan külföldi gyökerekkel rendelkező fogások, mint a belga gofri vagy a különböző barbecue ínyencségek.

Fotó: Keszey Ágnes

A szomjoltásban kézműves sörök és ízletes balatoni borok segítenek majd. A színpadi és szórakoztató programok sorát mindkét délután gyermekkoncertek, illetve vasárnap játszóház nyitja, de lesznek akusztikus szóló és kiszenekaros fellépők, valamint jazz- és latinzenei koncertek, a bulizni vágyókat pedig szombaton karibi táncos est várja.

A rendezvényen többségében helyi és Zala megyei kitelepülők és fellépők mutatkoznak be, bizonyítva Keszthely és a tágabb környék gazdag és változatos gasztronómiai és művészeti kínálatát. A programok és a finom falatok szeptember 21-én és 22-én, a délutáni óráktól várják az érdeklődőket a keszthelyi Fő téren.

Kattints ide a részletes programért!

Nézd meg, milyen volt a legutóbbi gasztrofesztivál Keszthelyen!

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva