likeBalaton.hu | 2024.07.15. 16:00
Caramel és Edda Művek koncert a keszthelyi kastélyparkban
Így néz ki egy igazi, pezsgő nyári hétvége – két nap alatt két fergeteges nagykoncerttel várja az élőzene rajongókat a keszthelyi kastélypark.

Az Edda Művek július 26-án lép fel

Július 26-án az éppen fél évszázados jubileumát ünneplő Edda Művek érkezik a kerek születésnapi turné kétségkívül legszebb állomására, hogy a Keszthelyi Festetics-kastély sokat látott parkjában idézze meg az ötven éves életmű ikonikus darabjait.

A csillagos ég alatt csendülnek majd fel olyan rocktörténelmet írt, a mai napig megkerülhetetlen klasszikusok, mint a Kölyköd voltam, az Elhagyom a várost, a Hűtlen, vagy éppen az Álmodtam egy világot.

Az Edda amúgy nem először tölti meg libabőrösen őszinte muzsikájával Balaton-közeli helyszínt – a tavalyi abszolút teltházas siker után, közkívánatra visszatérve ünnepelnek most Keszthelyen.

Pataky Attila énekes, dalszövegíró (b) és Alapi István gitáros az 50 éves Edda Művek jubileumi koncertjén a Budapest Arénában 2024. március 9-én
Fotó: MTI/Mohai Balázs

Molnár Ferenc Caramel zenéje is szívtől-szívig szól július 27-én

Másnap, július 27-én sem evezünk túl távolra a Pataky Attiláék keltette életérzéstől, hiszen a Fonogram-díjas Molnár Ferenc Caramel zenéje szintén szívtől-szívig szól. És kell-e vajon jobb bizonyíték a sikerre, mint az, hogy a 2004-es Megasztár győztese a mai napig járja az országot – muzsikája pedig kérdés nélkül varázsolja el a közönséget. Ahogy a húsz esztendős Szállok a dallal debütáló slágere, úgy az összes többi szerzeménye is leplezetlen önvallomása Caramelnek, amiben a hallgató, miközben beleshet a szerző lelkébe, önmagára, a saját érzelmeire is rátalál. Ez az ő titka, amit a csillagfényes nyári éjszakán is megoszt mindenkivel, akit boldoggá tesz a jól ismert, fülbemászó dallam, és persze a közös éneklés.

Tervezd meg az utazást!



:


Nyitókép: Molnár Ferenc Caramel
Fotó: MTI/Mónus Márton

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva