likeBalaton.hu | 2020.09.21. 07:00
Hatalmas füst volt a belváros közelében - egy konditerem teteje gyulladt ki
Kigyulladt egy ingatlan tetőszerkezete Keszthelyen vasárnap, nem sokkal dél előtt - közölte a Katasztrófavédelem. A tüzet kora délután fékezték meg a tűzoltók.

Vasárnap nem sokkal déli 12 óra előtt kigyulladt egy ingatlan tetőszerkezete Keszthelyen, a Skála közben. A tűzesethez elsőként a város hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik két vízsugárral megkezdték a lángok oltását. Szerkesztőségünk a katasztrófavédelemtől megtudta: egy konditerem teteje kapott lángra, a helyszínre több településről vonulnak tűzoltók. A tűz oka egyelőre ismeretlen.

A Skála közben ég egy épület teteje – zaol.hu olvasói fotó

 

A zaol.hu helyszíni videója:

A Katasztrófavédelem újabb, fél egy utáni híradása szerint megakadályozták a tűz továbbterjedését. Az akkori közlemény szerint a Skála közben lévő ingatlan tetőszerkezete és padlástere gyulladt ki. A tűzesethez riasztott keszthelyi, zalaegerszegi, badacsonytomaji és pacsai hivatásos tűzoltók négy vízsugárral megakadályozták a tűz továbbterjedését. A tűzoltást a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítja.

 

Fél kettő körül teljesen megfékezték a tüzet

A Katasztrófavédelem fél kettőkor közzétett híradása szerint a a százötven négyzetméteres ingatlan tetőterében keletkezett tüzet eloltották. Kósi Zsolt megyei katasztrófavédelmi szóvivőtől megtudtuk, hogy öt vízsugárral -közte létráról is – fékezték meg a lángokat a tűzoltók. Ezt követően hozzáláttak az utómunkálatokhoz.

Forrás: katasztrófavedelem.hu

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva