Ujvári Klaudia / zaol.hu | 2021.06.01. 10:00
Makulátlan Ladákat mutattak be a keszthelyi tesók - nézd meg a videót!
Tudtad, hogy Kimi Räikkönen első utcai autója is Lada volt? Sokan a mai napig nagyon kedvelik ezeket a gépeket, minden bizonnyal nem véletlenül. Tuti, hogy te is jártál Ladával a Balatonnál!

Felelevenítették a Lada-sztorit

A keszthelyi Gehilio’s Garage egyik tagja, Kovács Bálint elmondása szerint ismét keresniük kellett az állukat, ugyanis a Merkur-telepek hangulatát adta vissza az a látvány, ahogy a makulátlan Ladák sorakoztak az udvaron.

Ezekkel a Ladákkal ma is körbeautóznánk a Balatont!
Fotó: Gehilio’s Garage

– A klasszikus ezerötös és ezerhatos típusokat néztük meg közelebbről olyan állapotban, ahogy csak új korukban láthatták őket. A barátunk gyűjteményében fellelhető olyan 1974-es Zsiguli, ami kevesebb, mint 6000 kilométert futott. Különleges adalék, hogy a legújabb videónkban bemutatott négy autóban összesen nincs százezer kilométer – avatott be a részletekbe Bálint.

Családi Ladával a Fenyves allén
Fotó: Gehilio’s Garage

– Gyakorlatilag Ladán tanultunk vezetni. A családi Ladát a klasszikus Fenyves-allén hajtottuk, ami maradandó emlék. Az adásba bekerült egy fénykép a helyszínről, a kommentelők között akadt, aki felismerte, hogy Keszthelyen készült. Büszkén helyeseltünk – zárta mondandóját.

Forrás: zaol.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva