2019.05.25. 17:00
Mindenki egy emberként vesz részt a KKM szervezésében
Dufner Anasztáziát magával ragadta a Keszthelyi Kilométerek hangulata, immár a második éve, hogy a szervezői csapat tagja.

Elmesélte, hogy milyen érzés részt venni ebben és megosztotta velünk azt is, számára mi a verseny legmeghatóbb pillanata.

– Hogyan kapcsolódtál a KKM szervezőihez?
– Turizmus-vendéglátás szakon végeztem, rendezvényszervezést tanultam és ebből is írtam a szakdolgozatomat, úgyhogy nekem ez abszolút testhezálló. Bár én nem futok, de szeretem a hangulatát ezeknek a rendezvényeknek. Ez a második évem. Úgy indult, hogy szerettem volna megtanulni úszni, így kerültem kapcsolatba olyan emberekkel, akik a szervezésével foglalkoznak és felmerült, hogy lenne-e kedvem hozzá. Persze már előtte is kijártam drukkolni ismerősöknek.

Fotó: Dufner Anasztázia

– Mit jelent neked ez a verseny?
– Örülök neki, hogy van egy olyan rendezvény a városban, ami sokakat megmozgat, mind a sportolókat, mind a szervezőket, az önkénteseket tekintve. Jó látni, hogy mindenki egy emberként, élvezettel vesz részt ebben és szerintem egy kicsit a sajátjának is érzi.

– Mire emlékszel a legszívesebben az elmúlt évből?
– Ha csak egy kedves emléket kell kiemelni, akkor mindenképpen azt mondanám, hogy a verseny legszebb és legmeghatóbb pillanata a rajt, amikor mindenki összegyűlik és egy emberként szurkol.

Ha kedvet kaptál a futáshoz, itt nevezhetsz!

Kiemelt kép: KKM

Forrás: zaol.hu

Olvass tovább a KKM futóiról itt!

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva