viharjelzés: nincs
-2°
-3°
DNY
4 km/h
2019.07.17. 08:00
Ötnapos sörünnepre készül Keszthely
Kisüzemi sörfőzdék, különleges sörspecialitások, sörös és kulturális programok, street food ételek várják a malátarajongókat a keszthelyi Móló melletti sétányon.

A habzó csodák rajongói a szezonindító után sem maradnak kedvenc italaik nélkül a Balaton parton. Lágerek, lambicok, pilsenik, APA-k, IPA-k, EPA-k, barna, félbarna, gyümölcsös és búza sörök egyaránt megtalálhatóak lesznek a közel 30 kiállító legalább 100 különböző főzete között. A nagyüzemi italok mellett olyan kisüzemi sörfőzdék sörremekeivel is találkozhatunk, mint a Fehér Nyúl, a Sörművek vagy a YeastSide Brewery.

Fotó: Pixabay

A hűsítő sörélményt a fesztiválprogramok teszik teljessé. Katona Csaba sörtörténeti előadásai, és az általa vezetett sörkóstolók és sörivóversenyek mellett latin és rock koncertek színesítik a fesztivált, éjszaka pedig a lemezlejátszókon pörögnek majd a legnagyobb slágerek.
A kulturális élmények mellett a szervezők a gasztronómia iránt érdeklődőkre is gondoltak: füstös húsételek, szaftos street food konyha és édes finomságok sorakoznak fel a part menti sétányon.

 

Kiemelt kép: pixabay

Kattints ide a részletekért!

Megosztom

Hozzászólások

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva