likeBalaton.hu | 2021.08.01. 09:00
Reviczky Gábor megcsinálná az Üvegtigris folytatását
Gondoltad volna, hogy az Üvegtigris első része már húsz éves? Sőt. Már a harmadik is tíz. Dupla jubileumra emlékezik a keszthelyi Gehilio's Garage csapata, és a legendás karaktert Gabent azaz Reviczky Gábort az ikonikus büfé előtt kérdezték kulisszatitkokról.

Reviczky Gábor tehát megcsinálná az Üvegtigris folytatását. Többek között erről is beszélt egy interjúban, az ikonikus büféhez pedig egy M24-es Volgával érkezett.

Fotó: Imre Norbert

Az is kiderült, hogy miért kellett kivágni Reviczky kedvenc jelenetét a filmből, miért volt látható meztelenül a forgatáson, és azt is megtudtuk, hogy bár a forgatások jó hangulatban teltek, a színművész nem szívesen látogat vissza a forgatási helyszínre.

Ezúttal kivételt tett.

 

– Eddigi legizgalmasabb, mérföldkőnek számító epizódunk a mai. Fantasztikus élmény volt találkozni, és együtt dolgozni Reviczky Gáborral. Őszinte, nyitott és kedves embert ismertem meg benne, és színészként pedig minden procikájában profi. Például az epizód elején felvettünk egy jelenetet amit a filmből idéztünk, némi szövegi módosítással. Ott – remegő hangon ugyan – de adtunk neki néhány tanácsot, és minden további nélkül megcsinálta amit kértünk – mondta Kovács Bálint.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva