likeBalaton.hu | 2024.07.14. 14:00
Sétáló Utca Zene programsorozat indult Keszthelyen
A keszthelyi sétálóutca színpadán keszthelyi kötődésű zenészek lépnek fel a júliusi és az augusztusi estéken.

Zenés nyári estékkel csalogatja az érdeklődőket Keszthely belvárosába megvalósuló Sétáló Utca Zene programsorozat.

A keszthelyi sétálóutcán felállított színpadon keszthelyi és keszthelyi kötődésű zenészek mutatják be produkcióikat a júliusi és augusztusi estéken. Az első koncertek már a KeszthelyFest hetében, warm-up jelleggel segítettek ráhangolódni a város nagyfesztiváljára.

Dallamokkal és élettel töltik meg Keszthely belvárosát. A keszthelyi és a városhoz kötődő zenészek mellett tehetséges középiskolások is fellépnek, akik a Helikon Ünnepségeken is bemutatkoznak.

Fotó: Sétáló Utca Zene, Keszthely

– Célunk, egyrészről, hogy újra dallamokkal és élettel töltsük meg Keszthely belvárosát, másrészről mindig is küldetésünknek tekintettük a helyi alkotói közösségek támogatását. (…) Mindezek mellett szeretnénk lehetőséget biztosítani a helyi tehetséges középiskolások számára is, hogy a Helikoni Ünnepségek mellett többek között a Sétáló Utca Zene színpadán is megmutathassák tehetségüket (…) – fogalmazott Stadler Tímea igazgató.

A kötetlenül együtt zenélni vágyók rendszeresen spontán fellépéseket is tartanak Keszthelyen

– Helyi és környékbeli művészekből és zenészekből álló folyamatosan növekvő közösségünk aktívan és organikusan vesz részt a város kulturális életében. Havonta megjelenünk egy-egy újabb összetett művészeti est keretében, ahol az egymást váltó képzőművészek kiállítása mellett zenés eseményeinken lehetőséget kapnak a fellépni, illetve a kötetlenül együtt zenélni vágyók. Ezen kívül spontán megmozdulások alkalmával találkozhatnak velünk több helyszínen is a városban – fogalmazott Györei András Deodát, a Ke.K.Sz. egyik alapítója.

A zenés nyári estéken 19:00 órától 22:00 óráig várják az érdeklődőket a keszthelyi sétálóutcán.

Fotó: Sétáló Utca Zene, Keszthely

Tervezd meg az utazást!



:


Nyitókép: Sétáló Utca Zene, Keszthely

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva