Mészáros Annarózsa | 2024.06.09. 18:00
Több, mint 750 induló állt starthoz a Keszthely Triathlonon
Idén tizedik alkalommal dördült el a startpisztoly Keszthelyen reggel 8 órakor, amikor is kezdetét vette Magyarország egyik legrangosabb triathlon versenye.

Az embert próbáló Középtávú Országos Bajnokságon 1,9 km úszás, 86,3 km biciklizés és a 21,2 km futás várt a sportolókra. A sprint pályán pedig 750 m úszást, 20 km biciklizést és 5,16 m futást kellett teljesíteniük az indulóknak.

Az idő kegyes volt a versenyzőkhöz, eső nem nehezítette a pályát. A hangulat pedig az előző évekhez hasonlóan most is remek volt.

 

Koronika Judit, a Százhalombattai Városi Utánpótlás Klub vagyis a VUK sportolója. 29 éve triatlonozik és Keszthelyen hatodszor állt rajthoz.

– Tavaly én voltam az első a kategóriámban. Tavalyelőtt a harmadik helyet, most a második helyet hoztam el úgy, hogy a dobogó minden fokán sikerült itt már állnom. Nagyon szeretem ezt a versenyt, mert gyönyörű a helyszín, gyönyörű a Balaton, mindig jó a szervezés, nagyon jó az útminőség, ahol bringázhatunk. Ez nagyon fontos a triatlonosoknak. Átlátható a pálya és a közönségnek is ideális, mert lehet követni a szeretteiket és szurkolni a verseny végéig. Jövőre is jövök!

 

Nézd meg képeinek a versenyről!

 

 

A Balatonra tömegközlekedéssel is eljuthatsz! Nézd meg menetrendi keresőnket!

Tervezd meg az utazást!



:


 

 

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva